زیباییهای دشت مغان با گلدهی کلزا - تسنیم
با گل دهی محصول کلزا در دشت مغان، زیبایی خاصی به این دشت بی نظیر بخشیده شده و این شاهکار خلقت با استقبال مردم روبه رو شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، گلدهی محصول کلزا در دشت مغان جلوهای متفاوت به این دشت بخشیده و اهالی در کنار میهمانان و مسافران و علاقهمندان به طبیعت سعی میکنند از فرصت گلدهی کلزا به عنوان زیبایی خاص طبیعت مغان استفاده کرده و با گرفتن عکسهای یادگاری و بهرهگیری از این فرصت شرایط متفاوتی را رقم بزنند.
به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل هشت هزار و 500 هکتار از اراضی حاصلخیز استان به کشت کلزا اختصاص یافته تا در کنار سایر محصولات دانههای روغنی، عملآوری آن زیبایی خاصی به منطقه ببخشد.
نوبخت اژدری اظهار داشت: کشاورزان و زارعان شمال استان کشت محصول را در زمستان با بذر بینظیر تولید شده در این استان انجام دادند، در حال حاضر شاهد گلدهی کلزا بوده و این مرحله داشت محصول جلوهای متفاوت به دشت مغان بخشیده و زیباییهای خاصی را در این مناطق و کشت و صنعتهای مغان و پارس شاهد هستیم.
وی تصریح کرد: دشت مغان به قطب تولید بذر کلزای زمستانی تبدیل شده و بخش عظیمی از نیازمندی کشور از این منطقه تأمین میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: 700 هکتار از اراضی کشت و صنعت مغان نیز به کشت کلزا اختصاص یافته که با توسعه دانههای روغنی کمک جدی به استحصال روغن در کشور و تأمین نیازمندی آن به همراه خودکفایی انجام میشود.
اژدری افزود: در سالهای اخیر کشت محصول کلزا در کنار سویا، کنجد و سایر دانههای روغنی با استقبال مردم روبهرو بوده و به نوعی تناوببخشی به کشت محصول را انجام میدهند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: عملیات برداشت این محصول نیز در ماههای آینده انجام میشود و امیدواریم از هر هکتار 2 تا سه تن محصول کلزا برداشت شود که با توجه به بارشهای اخیر وضعیت کشت و زرع کلزا مطلوب است.
اما در کنار حضور عروس و دامادها در ثبت خاطرات زیبای مرحله گلدهی کلزا و استفاده گردشگران و طبیعت دوستان از این زیباییهای منحصربه فرد، شاهد حضور فعالان صنعت کندو در اطراف این مزارع گلدهی کلزا هستیم که فرصتی را فراهم کردند تا زنبورها از شهد گلهای زرد این محصول استفاده کرده و فرصت تولید زنبور و شهدگیری را نیز فراهم آورند.
انتهای پیام/131/.