خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف ۵۰۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال در رودبار

فارس | برگزیده | جمعه، 14 تیر 1398 - 12:04
دادستان رودبار از کشف و توقیف ۵۰۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال از محل یک شرکت در لوشان رودبار خبر داد.<br/>
استخراج،ارز،ديجيتال،فعاليت،غيرقانوني،شهرستان،قاچاق

هادی بشری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رودبار اظهار کرد: بر اساس گزارش‌های واصله، شخصی به‌ عنوان تأمین‌کننده و نگه‌دارنده دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال با همکاری مدیران یک شرکت در شهر لوشان اقدام به بهره‌برداری از سخت‌افزار و استخراج ارز دیجیتال می‌کرد که در راستای صیانت از حقوق عامه و با دستور قضایی، برق شرکت مذکور قطع و سخت‌افزار استخراج ارز دیجیتال توقیف شد.
وی با اشاره به اینکه یک گروه 12 نفره مظنونین اصلی این پرونده هستند، بیان کرد: این گروه 12 نفره پشتیبانی این فعالیت غیرقانونی را در شهرستان بر عهده داشتند و به دلیل اینکه در خارج از شهرستان و در تهران سکونت دارند، مراحل دستگیری آن‌ها زمان‌بر است، اما برای این اشخاص به اتهام سوءاستفاده از انشعاب برق و نگهداری کالای قاچاق پرونده قضایی تشکیل شده و ب ه‌زودی دستگیر می‌شوند.
بشری با اشاره به جزئیات پرونده فعالیت غیرقانونی و قاچاق دستگاه استخراج ارز دیجیتال در این شهرستان گفت: فعالیت دستگاه استخراج ارز دیجیتال غیرقانونی و قاچاق است اما به علت سودده بودن این فعالیت، سبب وسوسه‌انگیز شدن افراد سودجو شده است.
بشری ارزش ریالی 500 دستگاه استخراج ارز دیجیتالی توقیف‌شده را چهار میلیارد تومان برآورد کرد و گفت: این گروه قریب یک ماه می‌شود که در شهرستان اقدام به فعالیت غیرقانونی استخراج ارز دیجیتال می‌کردند که با هوشیاری مأمورین امنیتی، انتظامی و دستگاه قضایی در شهرستان این فعالیت غیرقانونی و قاچاق متوقف شد.
انتهای پیام/3389/ح