خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرهنگ رضوی به صورت تبلیغی و عملی در جامعه ترویج یابد

مهر | استان‌ها | جمعه، 14 تیر 1398 - 11:52
بیرجند- امام جمعه نیمبلوک گفت: حضور کاروان خدام رضوی در شهرها بیعتی با امام رضا (ع) است و باید فرهنگ رضوی را در جامعه به صورت تبلیغی و عملی ترویج و توسعه دهیم.
امام،رضوي،خدام،حضور،رضا،كاروان

به گزارش خبرنگا، مهر، حجت الاسلام عبدالعلیم شرطی صبح جمعه در جشن دهه کرامت که در مسجد جامع نیمبلوک برگزار شد، اظهار داشت: کاروان خدام رضوی شمیم حضور معنوی امام رضا (ع) را در استان و شهرستان‌ها به نمایش گذاشتند و سبب شدند دوباره دل‌ها به سمت حرم مطهر رضوی روانه شود.
وی گفت: با حضور خدام رضوی دل مردم متوجه امام رضا (ع) شده و حضور خدام نیز اینطوری است که امام رضا (ع) وارد خانه شده تا تکریم کند.
امام جمعه نیمبلوک افزود: حضور کاروان‌های خدام رضوی از نظر روحی و روانی تأثیر خوبی بر جوامع بشری دارد و در همه جا مردم با جان و دل به استقبال کاروان می‌آیند.
شرطی تصریح کرد: پیام کاروان خدام رضوی به مردم عالم پیام ولایت امام رضا (ع) است و مردم نیز همچنان تحت ولایت پرچم امام هشتم بوده و هستند.
وی ادامه داد: حضور کاروان خدام رضوی در شهرها بیعتی با امام رضا (ع) است و باید فرهنگ رضوی را در جامعه به صورت تبلیغی و عملی ترویج و توسعه دهیم.
امام جمعه نیمبلوک خاطرنشان کرد: ترویج تبلیغی بر عهده روحانیون و خطبا است اما حضور کارون با پرچم امام هشتم زمینه توسعه و ترویج عملی را قوی‌تر می‌کند.
شرطی اظهار کرد: استقبال از خدام رضوی هر ساله چشمگیر بوده و دل‌های عاشقان ثامن الحجج (ع) با نیت‌های مختلف به پنجره فولاد گره می‌خورد.