ریل گذاری راه آهن شهرکرد تا 2 ماه آینده آغاز خواهد شد
مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری، گفت: با هماهنگی های انجام شده، عملیات ریل گذاری راه آهن شهرکرد از سمت شهرکرد به سمت اصفهان در یکی دو ماه آینده آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، خدایار باقری امروز در بازدید از راهآهن شهرکرد در ایستگاه سفیددشت، اظهار داشت: این مسیر به طول 90 کیلومتر در سه قطعه در حال اجرا است.
وی بیان داشت: مسیری که هماکنون در آن قرار داریم، مربوط به کارگاه شرکت سداد و در کیلومتر 30 از سمت ایستگاه حسنآباد اصفهان است.
در این قطعه، پیشرفت فیزیکی زیرسازی به حدود 79 درصد و پیشرفت ساختمانها به 32 درصد رسیده، اما عملیات روسازی هنوز آغاز نشده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان ادامه داد: قطعه بعدی که پیشتر توسط شرکت دیگری احداث شده، دارای پیشرفت فیزیکی 97 درصدی است و باقیمانده عملیات اجرایی آن در حال انجام است که پیشبینی میشود در سه تا چهار ماه آینده تکمیل شود.
باقری در تشریح وضعیت قطعه سوم، افزود: این قطعه از کیلومتر 63 تا شهرکرد ادامه دارد و توسط شرکت دیگری در حال اجراست.
میزان پیشرفت زیرسازی در این محدوده حدود 87 درصد است.
در این قطعه، دو ایستگاه پیشبینی شده است؛ یک ایستگاه درجه 3 در فرخشهر و یک ایستگاه درجه یک در شهرکرد است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان با اشاره به برنامه بهرهبرداری از این پروژه، گفت: در سال اول بهرهبرداری، جابهجایی حدود 700 هزار نفر مسافر و 3.3 میلیون تن بار پیشبینی شده و در آینده این ظرفیت به 2 میلیون مسافر و 3.5 میلیون تن بار خواهد رسید.
وی اضافه کرد: با هماهنگیهای انجام شده، عملیات ریلگذاری راهآهن شهرکرد از سمت شهرکرد به سمت اصفهان در یکی دو ماه آینده آغاز خواهد شد.
انتهای پیام/7540/