خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشریح آخرین وضعیت بازار شیر خشک

مهر | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 20 فروردین 1404 - 10:18
سرپرست اداره فرآورده‌های طبیعی سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، به تشریح وضعیت تولید و توزیع شیرخشک در کشور پرداخت و گفت: ظرفیت تولید شیرخشک در بالاترین حد خود قرار دارد.
شيرخشك،صفا،غذا،دارو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، علی صفا، با اشاره به افزایش ظرفیت تولید شیرخشک در کشور اظهار داشت: تولید شیرخشک در حال حاضر به سطح بالایی رسیده است و این امکان فراهم شده که نیازهای داخلی تأمین شود.
سازمان غذا و دارو همواره نظارت دقیق بر کیفیت این محصولات دارد تا از سلامت مصرف‌کنندگان اطمینان حاصل شود.
وی افزود: در صورت بروز هرگونه تغییر در تقاضا و نیاز بازار، سازمان غذا و دارو آماده است تا در صورت ضرورت، واردات شیرخشک را انجام دهد تا تأمین نیاز مصرف‌کنندگان بدون هیچ مشکلی ادامه یابد.
صفا تأکید کرد: هدف ما از این اقدامات، اطمینان از دسترسی مردم به شیرخشک با کیفیت و در زمان مناسب است، تا بتوانیم به بهترین نحو ممکن از سلامت جامعه حمایت کنیم.