خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جامعه امروز نیازمند فرهنگ و ادبیات است

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | جمعه، 14 تیر 1398 - 11:38
احمد سمیعی گیلانی می‌گوید: جامعه امروز نیازمند فرهنگ و ادبیات است. فرهنگ مانند ضربه گیر است و جامعه‌ای که فرهنگ داشته باشد کمتر دچار آسیب‌های اجتماعی می‌شود.
سميعي،فرهنگ،ادبيات،فارسي،استاد،احمد،زبان،گيلاني،ادب

احمد سمیعی گیلانی می‌گوید: جامعه امروز نیازمند فرهنگ و ادبیات است.
فرهنگ مانند ضربه گیر است و جامعه‌ای که فرهنگ داشته باشد کمتر دچار آسیب‌های اجتماعی می‌شود.
به گزارش ایسنا، سید عباس صالحی در دیدار با احمد سمیعی، نویسنده گیلانی، ضمن گرامیداشت روز قلم، اظهار کرد: استاد احمد سمیعی 70 سال در حوزه زبان و ادبیات فارسی خدمت کرده است و یادگاری‌های بسیاری از خود به جا گذاشته است.
او با بیان این‌که قلم استاد در عرصه زبان فارسی و ویرایش و ویراستاری بسیار ارزشمند است، افزود: در این 70 سال، شاگردان بسیار زیادی در مکتب استاد سمیعی پرورش یافته و تقدیم حوزه فرهنگ و ادب فارسی شدند.
وزیر ارشاد خدمات استاد سمیعی را کمک کار فرهنگ ایران دانست و خاطرنشان کرد: خراسان و مشهد جایگاه ویژه‌ای در ادبیات دارد و محافل ادبی مشهد که با حضور استاد سمیعی برگزار می‌شد پایگاه اصلی ادبیات است لذا به دنبال خرید و معرفی خانه فرخ به عنوان خانه ادبیات ایران هستیم.
احمد سمیعی، نویسنده گیلانی و پدر ویراستاری نوین ایران نیز، با بیان این‌که خودم را در برابر بزرگان ادبیات فارسی کوچک می‌دانم، عنوان کرد: خراسان پرورش دهنده ادبیات فارسی است و مشهدی‌ها به واسطه وجود بزرگان فرهنگی و ادبی خودشان را مالک زبان فارسی می‌دانند.
او با اشاره به علاقمندی خود به فرهنگ و ادب فارسی، بیان کرد: در دانشگاه علوم مهندسی می‌خواندم، اما می‌دانستم که هرگز مهندس خوبی نخواهم شد لذا به سراغ ادبیات رفتم و در این عرصه از "پرفسور رضا" الهام می‌گرفتم.
سمیعی گیلانی سپس خاطرنشان کرد: جامعه امروز نیازمند فرهنگ و ادبیات است.
فرهنگ مانند ضربه گیر است و جامعه‌ای که فرهنگ داشته باشد کمتر دچار آسیب‌های اجتماعی می‌شود.
ادبیات جلوه‌ای از فرهنگ است.
با زبان و ادب فارسی، روابط ملایم‌تر و ظریف‌تر و فرهیخته‌تر خواهد شد و جامعه هویت پیدا می‌کند.
در این دیدار فیروز فاضلی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان، خود را شاگرد استاد احمد سمیعی دانست و عنوان کرد: استاد در دانشگاه گیلان حلقه سمیعی را تشکیل داد و دانشجویان رشته زبان و ادب فارسی را جمع کرد لذا امیدواریم ادامه دهنده راه و روش استاد سمیعی باشیم.
انتهای پیام