خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دردسر‌های بی‌پایان کارلتو

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 20 فروردین 1404 - 08:30
دو بازیکن رئال مادرید در دیدار برابر آرسنال مصدوم شدند تا شرایط برای این تیم بسیار سخت شود.
بازي،آنچلوتي،The،رئال،بازيكن

باشگاه خبرنگاران جوان - شاگردان کارلو آنچلوتی در دیدار رفت دور یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر آرسنال که در ورزشگاه امارات برگزار شد با نتیجه سه بر صفر شکست خوردند تا کارشان برای صعود به دور بعد بسیار سخت شود.
مصدومیت دو بازیکن رئال در این بازی تلخی این شکست را دو برابر کرد.
طبق اعلام The Athletic داوید آلابا و فده والورده با احساس درد بازی را به پایان رساندند و مصدوم شدند.
The Athletic اعلام کرد که هنوز وضعیت این دو بازیکن مشخص نشده است و باید در بازگشت به مادرید وضعیت‌شان مشخص شود و این احتمال وجود دارد که آنها بازی برگشت را از دست بدهند.
آلابا بازی‌های زیادی را به خاطر آسیب‌دیدگی از دست داده است و رئالی‌ها به نوعی به غیبت او عادت کرده‌اند.
این در حالی است که والورده یکی از کلیدی‌ترین بازیکنان رئال است و آنچلوتی به هیچ وجه دوست ندارد که این ستاره اروگوئه‌ای را در اختیار نداشته باشد.