خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در بوکان دستگیر شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 19 فروردین 1404 - 08:59
ارومیه- فرمانده انتظامی آذربایجان غربی از کشف کلاهبرداری ۱۲۰ میلیاردتومانی و دستگیری متهم در ارتباط با پرونده کثیرشاکی در شهرستان بوکان، خبر داد.
متهم،كلاهبرداري،عناوين،جهانبخش،جعل،پليسي

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار رحیم جهانبخش در در این زمینه اظهار کرد: در پی وصول گزارشات و شکایاتی مبنی بر اینکه شخصی با عناوین مختلف (جلب اعتماد در معاملات ملک و خودرو و طلا و…) و جعل عناوین از شهروندان کلاهبرداری و سپس متواری شده است، شناسایی و دستگیری متهم در دستور کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی شهرستان بوکان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران با بررسی تخصصی پرونده‌های موجود و استفاده از روش‌های نوین پلیسی در خصوص کشف جرایم، موفق به شناسایی متهم شده که با هماهنگی قضائی و طی عملیات پلیسی در مخفیگاه خود دستگیر شد.
فرمانده انتظامی آذربایجان غربی تصریح کرد: تاکنون بیش از ۳۰ مورد شکایت علیه متهم واصل شده و متهم نیز در بازجویی‌ها به بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان کلاهبرداری با عناوین مختلف اعتراف کرده است.
سردار جهانبخش خاطر نشان کرد: شهروندان در حین انجام معاملات از اعتماد زیاد خصوصاً به افراد ناشناس خودداری کنند.