خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت 1335 مورد حیوان‌گزیدگی در خراسان رضوی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 18 فروردین 1404 - 12:13
رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در قالب طرح سلامت نوروزی، 1335 مورد حیوان گزیدگی در حوزه زیر پوشش این دانشگاه به ثبت رسید.
نمونه،هاري،مشهد،علوم،پزشكي،بازه،آنفلوانزا

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازمشهد به نقل از علوم پزشکی مشهد، زهرا نهبندانی در تشریح عملکرد طرح سلامت نوروزی بیماری‌های واگیر خراسان رضوی اظهار داشت: واکسن هاری در 3 نوبت تزریق می‌شود و در این مدت 1335 نفر نسبت به بیماری هاری واکسینه شدند.
وی با اشاره به اینکه در این مدت مراقبت های سندرومیک برای جلوگیری از شیوع بیماریها به شکل جدی‌تری انجام شد، گفت: در بازه زمانی ایام نوروز 748 بیماریابی سندرومیک انجام شده که در نهایت منجر به 586 مورد نمونه گیری شد.
رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: 170 مورد نمونه آنفلوانزا، 169 مورد نمونه کووید، هزار و 335 مورد حیوان گزیدگی،سه هزار و 211 مورد فرد واکسینه شده هاری از جمله خدمات در ایام نوروز است .
نهبندانی گفت: در این مدت بیش از 32 هزار واکسیناسیون پولیو، 97 مورد نمونه التور، 107 مورد نمونه مالاریا، 27 مورد نمونه شبه آنفلوانزا و 12 مورد سندروم اسهال خونی انجام شده است.
رئیس گروه پیشگیری از بیماریهای واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: این خدمات در بازه زمانی 15 اسفندماه تا 15 فروردین ماه صورت گرفته است.
انتهای پیام/282