خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲ میلیون و ۷۱۵ هزار و ۶۶۹ مسافر نوروزی در فرودگاه‌های کشور پذیرش شدند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 18 فروردین 1404 - 11:30
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها از انجام ۲۳ هزار و ۲۹۸ نشست و برخاست هواپیما و اعزام و پذیرش ۲ میلیون و ۷۱۵ هزار و ۶۶۹ مسافر از ۲۳ اسفند تا ۱۵ فروردین ماه در فرودگاه‌های کشور خبر داد.
فرودگاه،درصد،اعزام،پذيرش،مسافر،برخاست

محمد امیرانی مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه با برنامه‌ریزی‌های انجام شده از مدت‌ها پیش همه فرودگاه‌های کشور برای انجام سفر‌های نوروزی آماده شده بودند، افزود: در تعطیلات نوروز امسال تعداد نشست و برخاست هواپیما‌ها در فرودگاه‌های کشور در مقایسه با سال گذشته بیش از ۲ درصد و اعزام و پذیرش مسافران نیز در این مدت ۳ درصد افزایش داشته است.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران یادآور شد: از ۲۳ اسفند ماه سال گذشته تا ۱۵ فروردین ماه سال جاری در فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها و سه فرودگاه غیر مالکیتی منطقه آزاد کیش، منطقه آزاد قشم و منطقه آزاد چابهار، در طی ۲۳ روز در مجموع ۲ میلیون و ۷۱۵ هزار و ۶۶۹ مسافر در این فرودگاه‌ها اعزام و پذیرش شدند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در این مدت فرودگاه بین‌المللی مهرآباد با ۷ هزار و ۶۳۸ نشست و برخاست هواپیما و انجام ۳۲ درصد پروازها، رتبه نخست فرودگاه‌های کشور را در این ایام به خود اختصاص داد، گفت: در مدت یاد شده با اختصاص ۳۳.۷۵ درصد مسافران در مجموع ۹۱۶ هزار و ۵۵۹ نفر در فرودگاه مهرآباد اعزام و پذیرش شدند.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران یادآور شد: در مدت یاد شده در فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد در مجموع ۳ هزار و ۸۷۵ هواپیما نشست و برخاست کردند که ۵۲۰ هزار و ۳۲۸ مسافر اعزام و پذیرش شدند.
امیرانی با بیان اینکه فرودگاه منطقه آزاد کیش با انجام ۲ هزار و ۲۳۷ نشست و برخاست و اعزام و پذیرش ۲۷۶ هزار و ۲۱۲ مسافر رتبه سوم پرترددترین فرودگاه‌های کشور را به خود اختصاص داد، افزود: فرودگاه شهید دستغیب شیراز نیز با انجام یک هزار و ۶۲۷ نشست و برخاست هواپیما و اعزام و پذیرش ۱۶۸ هزار و ۶۶۹ مسافر در رده چهارم پرترددترین فرودگاه‌های کشور قرار گرفت.
معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن تشکر از خدمات همه همکاران در فرودگاه‌های کشور در ایام تعطیلات نوروزی، اظهارداشت: در این مدت فرودگاه اهواز با انجام یک هزار و ۸ نشست و برخاست و انجام ۴.۳۳ درصد پرواز‌ها ۱۱۶ هزار و ۹۲۳ مسافر را اعزام و پذیرش کرد و فرودگاه اصفهان نیز با انجام یک هزار و ۲۲ پرواز و اعزام و پذیرش ۱۰۸ هزار و ۶۸۲ مسافر در رتبه بعدی قرار گرفتند.
امیرانی به تعداد پرواز‌های فرودگاه‌های تبریز و بندرعباس اشاره کرد و گفت: در مدت یاد شده ۸۸۱ پرواز در فرودگاه تبریز و ۷۷۹ پرواز در فرودگاه بندرعباس انجام شد که به ترتیب ۹۴ هزار و ۱۶۲ و ۸۶ هزار و ۹۱۲ مسافر در این فرودگاه‌ها اعزام و پذیرش شدند.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه از ۲۳ اسفند تا ۱۵ فروردین ماه سال جاری ۶۳۶ پرواز در فرودگاه منطقه آزاد قشم و ۴۳۴ پرواز در فرودگاه کرمان نشست و برخاست کردند، اظهارداشت: در این مدت ۷۷ هزار و ۹۴۲ مسافر در فرودگاه قشم و ۴۲ هزار و ۲۵۱ مسافر در فرودگاه کرمان اعزام و پذیرش شدند.
به گفته امیرانی، آمار‌ها نشان می‌دهد که در نوروز امسال ۳۲ درصد پرواز‌ها در فرودگاه مهرآباد، ۱۶ درصد در فرودگاه مشهد، ۱۰ درصد در فرودگاه کیش، ۷ درصد در فرودگاه شیراز، ۴.۵ درصد در فرودگاه اهواز و به ترتیب ۴، ۴، ۳.۵، ۳ و ۲ درصد در فرودگاه‌های اصفهان، تبریز، بندرعباس، قشم و کرمان نشست و برخاست کردند.
منبع: شرکت فرودگاه‌ها