خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گلایه روزنامه اصلاح‌طلب از پزشکیان؛ چرا همتی را بعد از استیضاح رییس بانک مرکزی نکردید!

اعتماد | همه | یکشنبه، 17 فروردین 1404 - 19:01
روزنامه اصلاح‌طلب هم میهن از مسعود پزشکیان گلایه کرده که چرا بعد از استیضاح همتی او را رئیس کل بانک مرکزی نکرده است.
استيضاح،پزشكيان،همتي،ميهن،اقدامي،مركزي،بانك

کد خبر: 706520 | ۱۴۰۴/۰۱/۱۷ ۱۹:۰۰:۰۰
روزنامه اصلاح‌طلب هم میهن از مسعود پزشکیان گلایه کرده که چرا بعد از استیضاح همتی او را رئیس کل بانک مرکزی نکرده است.
به گزارش هم میهن، درباره وزیر سابق اقتصاد پرسش جدی وجود دارد.
درحالی‌که انتظار می‌رفت و شنیده می‌شد که عبدالناصر همتی پس از آن استیضاح به ریاست بانک مرکزی گمارده شود تا در شرایط فشار حداکثری، حداقل از توانمندترین نیروهای خود در برابر جنگ اقتصادی ترامپ سود ببریم؛ نه‌فقط پزشکیان چنین اقدامی نکرد، بلکه در نهایت تعجب، تا امروز و با گذشت بیش از یک ماه از استیضاح حتی حکمی تشریفاتی در سطح مشاور اقتصادی رئیس‌جمهور و یا انتصاب به‌عنوان جایگزین ظریف در معاونت راهبردی صادر نشده است و بدین ترتیب، عملاً چراغ سبز به مخالفان برای قلع و قمع سایر ژنرال‌ها و معدود اصلاح‌طلبان اصیل دولت داده شد.
این روزنامه افزوده است: باید منتظر ماند و دید آیا برکناری دبیری، آغاز تغییر رویه‌ای جدی از سوی رئیس‌جمهور خواهد بود یا آنکه در حد اقدامی مقطعی و اجباری و نسبتاً دیرهنگام متوقف خواهد ماند؟