رانش زمین در روستای «کپرگه» بروجرد/ خسارت به اراضی کشاورزی
معاون عمرانی فرمانداری بروجرد از رانش زمین در روستای کپرگه این شهرستان خبر داد.

رضا غلامپور در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بروجرد با اشاره به میزان بارندگی سامانه بارشی اخیر گفت: 92 میلیمتر بارندگی در چند روز اخیر در این شهرستان ثبت شدهاست.
وی افزود: در روز گذشته در سطح شهر بروجرد، شاهد آبگرفتگی معابر و ورود آبهای سطحی به منازل در محدوده ابراهیمآباد و محله 42 دستگاه بودیم.
معاون عمرانی فرمانداری بروجرد درباره کدورت آب منازل بخشی از این شهرستان توضیح داد: بهدلیل گلآلود شدن سرچشمه آب ونایی که تأمینکننده بخشی از آب شهر است، کدورت آب منازل را داریم.
غلامپور همچنین درباره خسارات واردشده در شهر ونایی بیان کرد: پل پایگاه مقاومت بسیج تخریب شدهاست و کانال سراب سفید، خیابان زاگرس، خیابان آیتالله نجفی و چهار دهنه پل فلزی شهر ونایی نیز خسارت دیدهاند.
وی با بیان اینکه آسفالت جاده بروجرد به ونایی هم آسیب دیده اما تردد در آن برقرار است، تأکید کرد: در اثر بالا آمدن سطح آب رودخانه گلرود، بخشی از دیواره رودخانه تخریب و ناایمن شدهاست.
معاون عمرانی فرمانداری بروجرد همچنین از سقوط 2 تیر برق در روستای فیال خبر داد و افزود: سطح رودخانه گلرود بالا آمده، اما در روستاهای نظامآباد و فیال سرریز آب نداشتیم.
غلامپور به رانش زمین در روستای کپرگه اشاره کرد و گفت: در اثر بارندگی در این روستا ماسه شسته شده و باعث رانش زمینو تردد دشوار شد.
وی اظهار کرد: در دو روستای کولیدر و قلعه شمسآباد بخش مرکزی و روستای برکتآباد بخش اشترینان نیز ورود آبهای سطحی به منازل را شاهد بودیم.
وی درباره وضعیت روستاهای بخش شیروان خاطرنشان کرد: اراضی روستاهای این بخش خسارت دیدهاند و در روستاهای بخش شیروان آبگرفتگی معابر و پرشدن کانالها رخ دادهاست.
وی افزود: دسترسی روستاهای کیدان، کیوره، کاروان و کپر جودکی به شهر پس از بارندگیهای اخیر با مشکل مواجه شدهاست.
انتهای پیام/