خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۳۰ درصدی آمار مسافر در چهارمحال و بختیاری در ایام نوروز

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 17 فروردین 1404 - 13:07
شهرکرد-معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری از کاهش قابل توجه تعداد سفرها و مسافران در نوروز ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته در استان خبر داد.
سفر،كاهش،سفرهاي،نوروز،عمومي

به گزارش خبرنگار مهر، حسین مالکی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با اشاره به روند سفرهای نوروزی اظهار کرد: در نوروز ۱۴۰۴، تعداد سفرهای انجام‌شده با ناوگان عمومی در استان به ۱۰ هزار و ۴۴۱ سفر رسید که نسبت به ۱۵ هزار و ۸۸۸ سفر در نوروز ۱۴۰۳ کاهش ۳۴.۲ درصدی را نشان می‌دهد.
معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به روند سفرهای نوروزی افزود: در نوروز ۱۴۰۴، تعداد سفرهای انجام‌شده با ناوگان عمومی در استان به ۱۰ هزار و ۴۴۱ سفر رسید که نسبت به ۱۵ هزار و ۸۸۸ سفر در نوروز ۱۴۰۳ کاهش ۳۴.۲ درصدی را نشان می‌دهد.
مالکی ادامه داد: تعداد مسافران نیز با کاهش ۳۰.۴ درصدی از ۱۱۶ هزار و ۶۱۴ نفر در سال گذشته به ۸۱ هزار و ۱۲۶ نفر در سال جاری رسید.
وی تغییرات در الگوهای سفر، افزایش استفاده از خودروهای شخصی و عوامل اقلیمی و اقتصادی را به‌عنوان دلایل اصلی این کاهش عنوان کرد و گفت: این کاهش ممکن است تحت تأثیر عواملی همچون شرایط جوی و تغییر رفتار مردم در انتخاب وسایل حمل و نقل عمومی باشد، اما اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان به‌طور مداوم در تلاش است تا خدمات بهتری را ارائه دهد.
معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری از تمامی نهادها و دستگاه‌های مربوط خواست تا با همکاری نزدیک‌تر، وضعیت حمل‌ونقل عمومی را بهبود بخشند و خدمات بهتری به مسافران ارائه دهند.