خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حل مشکلات ناترازی انرژی وکمبود آب شرب ازاولویت های شمیرانات در سال۱۴۰۴

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 17 فروردین 1404 - 11:59
شمیرانات - فرماندار شمیرانات حل مشکلات ناترازی انرژی و کمبود آب شرب را از اولویت‌های اصلی این شهرستان دانست و گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق، این چالش‌ها را به حداقل برسانیم.
مستمر،تأكيد،مديران،كشاورزي،فرمانداري،توكلي

به گزارش خبرنگار مهر، حسین توکلی کجانی، در جلسه شورای معاونین، بخشداران و مدیران فرمانداری با اشاره به لزوم هدف‌گذاری دقیق برای اجرای سیاست‌های دولت، بر نظارت مستمر بر کلیه امور اجرایی، حضور فعال در بین اقشار مختلف مردم و ارتباط مستمر با تشکل‌ها، احزاب و فعالان فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد.
توکلی کجانی حل مشکلات ناترازی انرژی و کمبود آب شرب را از اولویت‌های اصلی دانست و گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق، این چالش‌ها را به حداقل برسانیم.
وی با اشاره به بازدید اخیر وزیر جهاد کشاورزی از منطقه، بر ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه کشاورزی و باغداری تأکید کرد و افزود: تشویق سرمایه‌گذاران برای فعالیت در بخش‌های کشاورزی، صنایع تبدیلی و گردشگری باید در دستور کار باشد.
فرماندار شمیرانات با بیان اینکه خدمت به مردم نیازمند برنامه‌ای مدون و دوری از اختلاف‌سلیقه است، بر حضور مستمر مدیران در روستاها برای بررسی و حل مشکلات محلی تأکید کرد.
در ادامه این جلسه، معاونان و مدیران فرمانداری به ارائه گزارش‌هایی از برنامه‌های سال جدید پرداختند.