خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موبایل و لپ‌تاپ دانشجویان بیمه شد - تسنیم

تسنیم | بازار | یکشنبه، 17 فروردین 1404 - 11:52
بیمه پارسیان و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در راستای حمایت از دانشجویان و تسهیل دسترسی آنان به خدمات بیمه ای، تفاهم نامه همکاری مشترکی را امضا کردند.
بيمه،پارسيان،دانشجويان،موبايل

به گزارش روابط عمومی بیمه پارسیان، بر اساس این تفاهم‌نامه، بیمه پارسیان متعهد به ارایه خدمات بیمه ای ویژه برای موبایل و لپ‌تاپ دانشجویان سراسر کشور با شرایط و تعرفه‌های اختصاصی خواهد بود.
هدف از این همکاری، کاهش دغدغه‌های مالی دانشجویان در صورت بروز حوادث ناگوار برای وسایل الکترونیکی ضروری آن‌ها و ایجاد بستری امن برای استفاده از این ابزارها در مسیر تحصیل و پژوهش است.
بر اساس این گزارش، این تفاهم‌نامه امکان ارایه پوشش‌های متنوعی از جمله بیمه در برابر سرقت، ضربه، آبدیدگی و سایر آسیب‌های احتمالی را برای موبایل و لپ‌تاپ دانشجویان فراهم می‌سازد.
جزییات طرح‌های بیمه‌ای، نحوه ثبت‌نام و استفاده از این خدمات، متعاقباً از طریق وب‌سایت بیمه پارسیان و وزارت علوم اطلاع‌رسانی خواهد شد.