نتیجه بازی تحت تأثیر تصمیمات اشتباه داوری بود
مربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک پس از دیدار مقابل سپاهان با انتقاد شدید از قضاوت داور و رفتار تیم حریف، گفت: جریان بازی به ویژه در نیمه دوم به سود آلومینیوم بود و تیم ما قالب بازی را در اختیار داشت، اما یک صحنه مشکوک برای حریف همه چیز را تغییر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مجید محافظتکار شامگاه شنبه پس از بازی آلومینیوم و سپاهان در جمع خبرنگاران با اشاره به اخراج بازیکن آلومینیوم و اعلام پنالتی از سوی داور اظهار کرد: من فکر نمیکنم در حالت عادی داور چنین تصمیمی میگرفت.
مطمئنم اگر این تصمیم اشتباه گرفته نمیشد، نتیجه بازی کاملاً متفاوت بود و این تصمیم، تأثیر مستقیمی بر روند مسابقه داشت چراکه جریان بازی بهویژه در نیمه دوم به سود آلومینیوم بود و تیم ما قالب بازی را در اختیار داشت، اما یک صحنه مشکوک برای حریف همه چیز را تغییر داد.
وی نسبت به رفتار مربی تیم حریف واکنش نشان داد و افزود: اگر کسی به عنوان مربی حرفهای به فوتبال ایران آمده و در این شرایط سخت اقتصادی درآمد دلاری دارد، باید حداقل اصول حرفهای را رعایت کند و بدون اطلاع درست، اظهار نظر نکند.
حتی خودش به من گفت آن صحنه پنالتی نبود.
محافظتکار به ارتباطات پنهانی باشگاه رقیب با بازیکنان تیمش اشاره و تصریح کرد: از حالا دارند با بازیکنان ما تماس میگیرند و ارتباط میگیرند.
اگر این روند ادامه داشته باشد، ناچار میشویم واکنش نشان دهیم و این برایشان خوشایند نخواهد بود چرا که ما میدانیم چه خبر است.
مربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک افزود: برخی فکر میکنند ورزشگاه اراک خانه آنهاست، اما باید بدانند اینجا خانه تیم آلومینیوم است.
ضمن اینکه، در گذشته زمین را اجاره کرده بودند، اما حالا ما میزبان هستیم و این تیم، این شهر و این مردم احترام میخواهند و همینجا در این شهر، آنها با یک اوت دستی بعد از 10 سال قهرمان شدند، پس باید قدر این شهر را بدانند.
انتهای پیام/711/