خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش اتحادیه‌اروپا به توقیف نفتکش ایران

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 14 تیر 1398 - 00:35
کمیسیون اروپا به اخبار منتشره پیرامون توقیف نفتکش حامل نفت ایران در جبل الطارق واکنش نشان داد.
سوريه،نفت،ايران،الطارق،جبل،نفتكش،اروپا

به گزارش مشرق به نقل از رویترز، کمیسیون اروپا به عنوان نهاد اجرائی اتحادیه اروپا امروز پنجشنبه در واکنش به اخبار منتشره پیرامون توقیف نفتکش حامل نفت ایران در جبل الطارق اعلام کرد که در این خصوص اطلاعی در دست ندارد.
این در حالیست که گاردین پیشتر مدعی شده بود که نیروی دریایی انگلیس یک نفتکش که ادعا می شود حامل نفت ایران به سوریه بود را توقیف کرده است.
بیشتر بخوانید: عربستان نفتکش ایران را پس نمی دهد درخواست ژاپنی‌ها از اردوغان درباره ایران اهانت سفارت انگلیس به رسانه‌های ایرانی «فابیان پیکاردو» (Fabian Picardo) رئیس منطقه جبل الطارق در این خصوص مدعی شده بود که نفت کش مذکور مظنون به حمل نفت خام برای سوریه بود که امروز توقیف شد.
وی ادعا کرد که که این اقدام در ساعات اولیه امروز پنجشنبه توسط پلیس جبل الطارق و نهادهای گمرکی و با کمک نیروی دریای انگلیس صورت گرفته است.
دولت جبل الطارق نیز در بیانیه‌ای مدعی است که براساس شواهد، نفتکش «گرِیس-١» (Grace 1) حامل نفت ایران برای تحویل به یک پالایشگاه در سوریه بوده است.
بر اساس اعلام این رسانه، بهانه این اقدام نقض تحریم های اتحادیه اروپا علیه دولت سوریه عنوان شده است.
گفتنی است، سوریه از اوایل مبارزه با تروریست های مصنوع محور غربی- عبری- عربی به بهانه های واهی تحت تحریم های اتحادیه اروپا قرار دارد.