خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خدمت به جامعه ایثارگران بر مبنای عدالت‌محوری باشد ‌

مهر | استان‌ها | شنبه، 16 فروردین 1404 - 18:18
خرم‌آباد- مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت: خدمت به جامعه ایثارگران باید بر مبنای عدالت‌محوری باشد.
ايثارگران،بنياد،جامعه،خدمت،شهيد،قنبري،شهدا

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدولی قنبری امروز شنبه (۱۶ فروردین) در جمع کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان ضمن تبریک سال نو اظهار داشت: امید است در سایه همدلی و همکاری بتوانیم خدماتی در شأن جامعه ایثارگری ارائه دهیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با بیان اینکه شهدا الگوی خانواده خود بودند، افزود: شهدا خون خود را تقدیم دین و شرف و ناموس مملکت کردند و از جایگاه والایی برخوردار هستند.
قنبری بنیاد شهید را نهادی مقدس خواند و گفت: قدر این جایگاهی که خدمت می‌کنیم را بدانیم.
وی ادامه داد: خدمت به خانواده شهدا خدمت در مسیر رضای خدای متعال بوده و از ارزش والایی برخوردار است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان همچنین بر تکریم ارباب رجوع تاکید کرد و گفت: انتظار می‌رود با شفافیت به جامعه ایثارگران خدمات ارائه شود و خدمت بر مبنای عدالت محوری باشد.
قنبری بر رعایت نظم و انضباط اداری نیز تاکید کرد و افزود: با برنامه ریزی در عرصه خدمت‌رسانی تلاش کرده و برای ارائه بهتر خدمات بنیاد، شهرستان‌ها را تقویت کنیم.
وی با اشاره به اینکه همه ما در قبال جامعه ایثارگران تعهد داریم، یادآور شد: انتظار می‌رود در کنار هم و با همفکری برای حل مشکلات جامعه ایثارگری قدم برداریم و نسبت به اسرار جامعه ایثارگر هم راز دار باشیم.