خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۹ تن مواد غذایی فاسد در دماوند طی ایام نوروز

مهر | استان‌ها | شنبه، 16 فروردین 1404 - 17:07
دماوند- رئیس شبکه بهداشت و درمان دماوند، از کشف هشت تُن و ۷۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در این شهرستان طی ایام نوروز خبر داد.
دماوند،مواد،كرماني،غيرمجاز،نهادها،غذايي،كلرسنجي

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی بنداد کرمانی، روز شنبه در شورای اداری دماوند از تلاش‌های گسترده دستگاه‌های مختلف در ایام نوروز خبر داد و از همکاری شهرداری‌ها، هلال احمر، پلیس راهور و سایر نهادها قدردانی کرد.
به گفته او، این نهادها از پیش از آغاز تعطیلات تا پایان آن، به‌طور هماهنگ در خدمت‌رسانی به مردم فعال بوده‌اند.
بنداد کرمانی اعلام کرد که در جریان بازرسی‌های نوروزی، حدود هشت تن و ۷۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد یا غیرمجاز کشف و معدوم شده است.
او توضیح داد: بیش از ۹۰ درصد این مواد تاریخ‌گذشته بودند و بخش دیگری نیز به دلیل غیرمجاز بودن یا مشکلات دیگر از چرخه مصرف خارج شدند.
این کشفیات عمدتاً از فروشگاه‌ها و انبارهای شناسایی‌شده در سطح دماوند به دست آمده است.
وی همچنین به اقدامات نظارتی در حوزه سلامت اشاره کرد و گفت: در این مدت، آزمایش‌های میکروبی آب و کلرسنجی به‌طور کامل انجام شد، همچنین ۴۵ شکایت مردمی از طریق سامانه ۱۹۰ رسیدگی و حدود ۱۹۶۴ بازدید از واحدهای صنفی عرضه‌کننده مواد غذایی صورت گرفت.
رئیس شبکه بهداشت دماوند در بخش دیگری از سخنانش به معضل حیوان‌گزیدگی پرداخت و اظهار داشت: آمار حیوان گزیدگی در دماوند قابل‌توجه بوده و نیازمند توجه بیشتر است.