خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسانه‌های اسرائیلی: مصر پیشنهاد آتش بس جدید و مبادله اسرا را ارائه کرده است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 16 فروردین 1404 - 14:41
رسانه وابسته به رژیم صهیونیستی می‌گوید که هدف قاهره، پر کردن شکاف‌ها بین اسرائیل و حماس است
اسرائيل،غزه،مصر،پيشنهاد،زندانيان،تبادل،زنده،رسانه،دادگاه

باشگاه خبرنگاران جوان - رسانه‌های اسرائیلی روز جمعه گزارش دادند که مصر پیشنهادی جدید برای آتش‌بس بین اسرائیل و گروه‌های فلسطینی در غزه، همراه با تبادل زندانیان، ارائه کرده است.
رسانه دولتی اسرائیل، کان، اعلام کرد که قاهره «پیشنهاد جدیدی را درباره آتش‌بس و تبادل زندانیان مطرح کرده که هدف آن کم کردن اختلافات بین اسرائیل و حماس است»
این رسانه اشاره کرد که «پیشنهاد جدید طی ۲۴ ساعت گذشته توسط مصر ارائه شده تا به اجماع بین سران اسرائیل و حماس برسد».
با اینکه این رسانه جزئیات یا شرایط خاصی را ذکر نکرد، اما گفت که این پیشنهاد در جایی بین پیشنهادات اولیه میانجی‌گران، یعنی مصر و قطر، که شامل آزادی پنج زندانی زنده است، و پیشنهاد اسرائیل قرار دارد که آزادی ۱۱ زندانی زنده در غزه را مشروط کرده است.
مصر هنوز به این گزارش واکنشی نشان نداده است.
اسرائیل برآورد می‌کند که ۵۹ گروگان هنوز در غزه نگهداری می‌شوند که حداقل ۲۲ نفر از آن‌ها زنده هستند.
ارتش اسرائیل در تاریخ ۱۸ مارس یک حمله هوایی غافلگیرکننده را به غزه آغاز کرد که منجر به شهادت ۱,۲۴۹ نفر و زخمی شدن ۳,۰۲۲ نفر شد، با وجود آتش‌بس و توافق تبادل زندانیان که در ژانویه برقرار شده بود.
از زمان آغاز حمله نظامی اسرائیل به غزه در اکتبر ۲۰۲۳، بیش از ۵۰,۶۰۰ فلسطینی شهید شده‌اند که بخش عمده‌ای از آن‌ها زنان و کودکان هستند.
دادگاه بین‌المللی کیفری در نوامبر گذشته برای بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، و یوآو گالانت، وزیر دفاع پیشین او، به دلیل جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت در غزه، احکام بازداشت صادر کرد.
اسرائیل همچنین با یک پرونده نسل‌کشی در دادگاه بین‌المللی دادگاه برای جنگ علیه این منطقه مواجه است.
منبع: المنار