خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گیلان و مازندران پر تردد‌ترین استان‌های کشور شدند/جابه جایی ۸ میلیون مسافر در بازه زمانی نوروز

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 16 فروردین 1404 - 11:58
معاون مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: بیشترین انباشت وسایل نقلیه در ایام نوروز مربوط به استان‌های گیلان و مازندران بوده که حدود ۵۰۰ هزار وسلیه نقلیه در آنجا انباشت شده است.
ماه،گذشته،نقليه،تردد،موج،مخبر،نوروزي،بيشترين،درصد

باشگاه خبرنگاران جوان ؛محبوبه کباری - مهدی مخبر معاون مرکز مدیریت راه‌های کشور با بیان اینکه سفر‌های نوروزی از ۲۵ اسفند ماه سال ۱۴۰۳ آغاز و تا ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۴ ادامه دارد گفت: تا پایان روز گذشته مجموع تردد بین استانی ۴۵ میلیون و ۷۶۸ هزار و ۶۸۲ وسیله تردد داشتند که یک درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
وی ادامه داد: بیشترین حجم تردد مربوط به روز گذشته ۱۵ فروردین ماه بوده که حدود دو میلیون و ۷۴۰ هزار و ۷۶۰ وسلیه نقلیه بوده که نسبت به روز گذشته ۱۳ درصد افزایش داشته است.
او با بیان اینکه امسال با توجه به ایام ماه رمضان و لیالی قدر با سه موج سفر مواجه بودیم گفت: موج اول سفر‌های نوروزی ۲۹ اسفند ماه بوده و موج بعدی هم از ۸ فرودین ماه آغاز شد، اما در حال حاضر با موج بازگشت مسافران نوروزی رو‌به‌رو هستیم که رکورد سفر‌ها شکسته شد.
مخبر اظهار کرد: استان‌های پرتردد در این ایام عبارت است از تهران، البرز، مازندران، گیلان، خراسان رضوی، اصفهان، قم، فارس، یزد بوده و همچنین در برخی استان‌ها شاهد افزایش نرخ تردد نسبت به سال گذشته بوده‌ایم که عبارت است از خوزستان، کرمانشاه، اردبیل و همدان بوده است.
معاون مرکز مدیریت راه‌های کشور بیان کرد: امسال هم مطابق سال گذشته استان‌های تهران و البرز جزو استان‌های بوده که بیشترین میزان تخلیه وسایل نقلیه از آنجا صورت گرفته به طوری که بیش از یک میلیون و ۱۴۵ هزار وسلیه نقلیه خارج شده و به سمت استان‌های مازندران و گیلان هدایت شده به طوری که این دو استان بیشترین انباشت وسایل نقلیه با ثبت ۵۰۰ هزار وسلیه نقلیه را داشته‌ایم.
مخبر با بیان اینکه بیش از ۸ میلیون جابه جایی مسافر در بازه زمانی نوروز داشته‌ایم که بیش از ۵۵ درصد از آن از طریق ناوگان اتوبوسی بوده است.
او بیان کرد: در حال حاضر محور هراز و فیروزکوه مسیر شمال به جنوب پر ترافیک است و قاعدتا تا پایان امروز عمده بازگشتی‌ها اتفاق خواهد افتاد.