خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال وقوع سیلاب در کردستان - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 16 فروردین 1404 - 10:53
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کردستان، گفت: احتمال جاری شدن سیلاب رودخانه ها و مجاری آبی در کردستان وجود دارد.
استان،كردستان،تسنيم،مجاري،هواشناسي

آرش آریانژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، با اشاره به شدت بارندگی‌های اخیر و تداوم آن، اظهار داشت: بر اساس نظر اعلام سازمان هواشناسی استان مبنی بر تشدید سامانه بارشی، احتمال جاری شدن سیلاب رودخانه‌ها و مجاری آبی در کردستان وجود دارد.
وی از همه شهروندان به ویژه مهمانان و گردشگران در سراسر استان خواست که از هرگونه تردد و اتراق در حاشیه رودخانه‌ها، مخازن سدها و سایر مجاری آبی استان اکیداً خودداری و موارد ایمنی را کاملا رعایت کنند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کردستان، گفت: در روزهای نخست سال جاری و در پی این بارندگی‌ها، سد قشلاق سر ریز کرده و همچنان ادامه دارد.
رحیم صدیقی، مدیرکل هواشناسی استان کردستان نیز در گفت‌وگو با تسنیم از ادمه بارندگی‌ها تا صبح فردا یکشنبه فردا خبر داد.
انتهای پیام/481/