خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۷۰۰ پرونده ماده ۴۷۷ در مازندران مختومه شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 16 فروردین 1404 - 10:41
ساری- رئیس کل دادگستری مازندران گفت:در سال گذشته بیش از دو هزار و ۷۰۰ فقره پرونده ماده ۴۷۷ در دادگستری استان مختومه شد.
ماده،فقره،مازندران،دادگستري،رسيدگي،پرونده

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس پوریانی اظهار کرد: حسب آمار در سال گذشته ۳ هزار و ۴۴۸ فقره پرونده وارده مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ به دادگستری مازندران وارد شده که در مجموع با احتساب ۲۸۰ فقره پرونده موجودی ابتدای سال) به ۲ هزار و ۷۵۴ فقره پرونده رسیدگی شده است.
رئیس کل دادگستری مازندران خاطر نشان کرد: هدف نهایی از وضع ماده ۴۷۷ قانون آئین دادرسی کیفری، جلوگیری از تضییع حقوق افراد در زمانی است که با رعایت ضوابط قانونی و مفاد دستورالعمل قانونی، رأی صادره خلاف شرع َبیِّن تشخیص داده شود.
پوریانی تصریح کرد: مجاری ورودی پرونده‌های موضوع اعمال ماده ۴۷۷ باید به نحوی اجرا شود که به عدالت نزدیک‌تر و برای مردم قابل دسترس باشد.
رئیس کل دادگستری استان مازندران خاطرنشان کرد: قضاتی که به پرونده‌های ماده ۴۷۷ رسیدگی می‌کنند باید از نظر علمی در سطح بالایی باشند و پرونده‌های مرتبط نیز باید در فضایی آرام و کاملاً محرمانه رسیدگی شود.