خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقره داغ فروشنده نهاده‌های کشاورزی قاچاق در گیلان

مهر | استان‌ها | شنبه، 16 فروردین 1404 - 10:12
رشت- مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان گفت: فروشنده توزیع نهاده‌های کشاورزی به دلیل ثبت نکردن کود شیمیایی در سامانه جامع انبارها سه میلیارد و ۹۸۶ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
رسيدگي،تعزيرات،اميني،حكومتي،مدارك

مرتضی امینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شعبه اول بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز رشت به پرونده یازده هزار و ۴۳۰ کیلوگرم کود شیمیایی به دلیل ثبت نکردن کالا در سامانه جامع انبارها رسیدگی کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان افزود: شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را به پرداخت ۳ میلیارد و ۹۸۶ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
امینی گفت: بازرسان جهاد کشاورزی پس از رصد سیستمی و در بازرسی از انبار واحد صنفی این گزارش را تهیه و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.