خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آب انتقالی فقط برای مصرف شرب مردم یزد است

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 15 فروردین 1404 - 14:54
معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: موضوع آب انتقالی به استان یزد به طور کامل مورد بررسی قرار گرفته و در این استان فقط و تماما برای شرب مردم استان استفاده می شود و بخش صنعت از منابع آب با کیفیت پایین موجود در منطقه بهره می برند.
آب،شرب،يزد،انتقالي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، علی‌اکبر پورجمشیدیان در نشست شورای تامین استان یزد که به منظور بررسی تعرض به خط انتقال آب شرب یزد برگزار شد، افزود: طرح مباحثی مانند استفاده از آب انتقالی برای کشاورزی یا صنعت معقول نیست.
این مسئول همچنین اظهار کرد: آب انتقالی از کوهرنگ متعلق به سه استان است و نیاز ضروری شرب مردم در اولویت قرار دارد و تلاش می‌کنیم تا مشکلی در زمینه تامین آب شرب ایجاد نشود.
پورجمشیدیان در پایان تصریح کرد: البته در سراسر منطقه و کشور به دلیل کاهش بارش‌ها در زمینه آب کمبود داریم و مردم باید همواره صرفه‌جویی را سرلوحه کار خود قرار دهند تا کم‌آبی در کشور مدیریت شود و به وزارت نیرو هم فرصت دهیم تا مشکل تأمین آب را حل کند.
انتهای پیام/781