خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقف دختران تنیسور کمتر از ۱۴ سال ایران برابر استرالیا

مهر | ورزشی | چهارشنبه، 13 فروردین 1404 - 11:59
تیم تنیس دختران کمتر از ۱۴ سال ایران در مقدماتی جهانی در قاره آسیا و اقیانوسیه در اولین دیدار خود برابر استرالیا نتیجه را واگذار کرد.
تيم،بازي،آيلين،محمديان،تنيس

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از فدراسیون تنیس، تیم تنیس دختران کمتر از ۱۴ سال کشورمان که برای حضور در مرحله در مقدماتی جهانی در قاره آسیا و اقیانوسیه در کوچینگ مالزی به سر می‌برد در نخستین دیدار خود برابر استرالیا به میدان رفت که این بازی با برتری ۳ بر صفر حریف همراه بود.
در این بازی آیلین محمدیان فر با نتیجه ۶ بر ۳ و ۶ بر ۲ و گلسا رحیمیان امیری با نتایج ۶ بر ۳ و ۶ بر یک بازی را واگذار کردند.
در دونفره نیز تیم ایران با ترکیب آیلین محمدیان فر و لاوین حکیمی ۶ بر صفر و ۶ بر یک مغلوب حریف قدرتمند خود شدند.
تیم ایران در گروه D این مسابقات با تیم‌های استرالیا، قزاقستان و ازبکستان هم گروه است که تنها یک تیم جواز حضور در مرحله بعد را کسب خواهد کرد، هدایت این تیم بر عهده هنگامه عزیزی است.