سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری ۹۰ اردوی ملی تیم‌های ورزشی در لرستان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 13 تیر 1398 - 15:20
خرم‌آباد- سرپرست اداره کل ورزش و جوانان لرستان گفت: بالغ بر ۹۰ اردوی ملی تیم‌های ورزشی طی سال گذشته در لرستان برگزار شده است.
ميزباني،لرستان،دنبال،ورزشي

به گزارش خبرنگار مهر، علی کریمی ظهر امروز پنجشنبه در نشست هم اندیشی هیئت های ورزشی و سازمان های مردم نهاد با وزیر ورزش، با اشاره به اینکه بیش از ۶۳ هزار ورزشکار سازمان یافته در رشته‌های مختلف در لرستان داریم، اظهار داشت: پیش بینی می شود طی امسال از مرز ۷۰ هزار ورزشکار سازمان یافته عبور کنیم و به استانداردهای لازم برسیم.
وی با بیان اینکه سرانه فضای ورزشی لرستان ۵۷ سانتی متر است، تصریح کرد: به دنبال این هستیم میزبانی رویدادهای ورزشی را داشته باشیم.
در سال ۹۷ توانسته‌ایم ۱۳۰ میزبانی داشته باشیم و به دنبال این هستیم که این میزان در سال جاری به ۱۵۰ میزبانی برسد.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان لرستان با تاکید بر برنامه ریزی برای حمایت از قهرمانان ملی این استان گفت: برنامه داریم اردوهای ملی تیم ها را به مرکز استان و شهرستان‌های دارای ظرفیت بیاوریم.
کریمی خاطرنشان کرد: ۹۰ اردوی ملی در سال ۹۷ داشته‌ایم و به دنبال این هستیم این میزان را به بیش از ۱۰۰ اردو در سال جاری برسانیم.