خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تسریع در انتقال تکنولوژی به مزارع با هوشمند سازی کشاورزی

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 13 تیر 1398 - 14:59
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی از تسریع در انتقال تکنولوژی به مزارع به عنوان یکی از پیامدهای هوشمند سازی کشاورزی نام برد و گفت: هوشمندسازی کشاورزی در مراکز خدمات یکی از سیاست‌های مهم وزارت جهاد کشاورزی در سال‌جاری است .
كشاورزي،مراكز،كارشناسان،جهاد،پهنه،وزارت،مزارع،هوشمند،تكنولوژي

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی از تسریع در انتقال تکنولوژی به مزارع به عنوان یکی از پیامدهای هوشمند سازی کشاورزی نام برد و گفت: هوشمندسازی کشاورزی در مراکز خدمات یکی از سیاست‌های مهم وزارت جهاد کشاورزی در سال‌جاری است .
به گزارش ایسنا-منطقه سمنان، محمدرضا طلایی در بازدید از مرکز خدمات جهاد کشاورزی شهمیرزاد در استان سمنان اظهار کرد: مراکز خدماتی نوک پیکان وزارتخانه هستند و عمده فعالیت‌های بخش کشاورزی از طریق مراکز خدمات پیگیری می‌شود .
وی با بیان اینکه هوشمند سازی کشاورزی در مراکز خدمات در دستور کار است گفت: از طریق اجرای این مهم سرعت انتقال تکنولوژی بین کارشناسان پهنه، مراکز تحقیقاتی و محققین برقرار شده و مسائل تحقیقاتی و تکنولوژی با سرعت بیشتری به مزارع انتقال داده می‌شود .
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی وی با اشاره اقدامات انجام شده در راستای هوشمند سازی کشاورزی در مراکز خدمات در کشور گفت هوشمند سازی کشاورزی در بسیاری از مراکز در استان‌ها به صورت الگویی در حال انجام است .
طلایی با اشاره به برنامه های این وزارتخانه برای تجهیز مراکز خدمات جهاد کشاورزی افزود: با جذب کارشناسان پهنه و امکاناتی که سالانه به این مراکز اختصاص داده می شود امیدواریم بتوانیم ارتباط بیشتری با بهره برداران برقرار شود .
وی افزود: هر چه حضور کارشناسان در مزارع بیشتر شود تکنولوژی‌های جدید به بهره بردارن منتقل شده و با برقراری ارتباطات موثر از سوی این کارشناسان مشکلات کشاورزان با سرعت بیشتری رفع می شود .
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی به لزوم ارائه آموزش های لازم به کارشناسان پهنه پرداخت و گفت: باید کارشناسان پهنه اطلاعات اولیه در مباحث کشاورزی را داشته باشند لذا در این راستا آموزش کارشناسان پهنه و توانمندسازی آنان در دستورکار است .
طلایی به یکی از اقدامات انجام شده در راستای تهیه اطلاعات بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: سامانه «پود» یکی از اقدامات مفید در وزارت جهاد کشاورزی بود که از این طریق اطلاعات مفیدی در بخش کشاورزی تهیه شد و کارشناسان پهنه از طریق این سامانه با محققین متخصص ارتباط برقرار کرده و با سرعت بیشتری مسائل کشاورزان را مطرح و رفع می کنند .
وی با بیان اینکه تکنولوژی روز به روز در باغات و مزارع در حال پیشرفت است خاطر نشان کرد: می‌توان چشم انداز مطلوبی را در بخش کشاورزی برای آینده ترسیم کرد .
انتهای پیام