طرح ساماندهی میانگذر دریاچه ارومیه اجرا می شود
ارومیه – سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی گفت: طرح ساماندهی میانگذر دریاچه ارومیه اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از استانداری آذربایجان غربی، پیمان آرامون ظهر پنجشنبه در جلسه بررسی روند ساماندهی این طرح بر تسریع در تکمیل قطعه های یک و دو میانگذر واقع در حوزه استان آذربایجان غربی تاکید کرد و افزود: نقش میانگذر دریاچه ارومیه در مبادلات تجاری و اقتصادی منطقه و ترانزیت کالا به کشورهای همسایه بسیار برجسته و دارای اهمیت بالای است و بر همین اساس تکمیل عملیات باقی مانده از پروژه و ایمن سازی و نگهداری و مراقبت از قطعات سازه ای پل بسیار ضروری است.
وی ادامه داد: تکمیل تقاطع های غیرهمسطح در قطعه اول این پروژه، تکمیل روشنایی های مسیر و عرشه پل و ایمن سازی مسیر در دستور کار پیمانکار پروژه قرار دارد و پیش بینی می شود تا پایان نیمه نخست امسال به اتمام می رسد.
آرامون با اشاره به انتخاب شرکت پیمانکار برای انجام عملیات نگهداری از پل اظهار داشت: با توجه به ویژه گی های فنی و اجرایی عرشه و قطعات مکانیکی آن، نیازمند اقدامات مراقبتی است که برای آن دستورالعمل های خاصی تدوین شده است.
فرماندار شهرستان ارومیه نیز در این جلسه گفت: این پروژه در عرصه مبادلات تجاری و حمل و نقلی استان و بویژه شهرستان ارومیه به استانهای مرکزی نقش مهمی دارد.
علیرضا ملامحمدی زاده همچنین افزود: با توجه به حجم بالای تردد وسایل نقلیه از این مسیربه منظور تسهیل عبور و مرور خودروها در دو سوی پل نیز برابر نقشه های مصوب در ابتدا و انتهای پل عملیات احداث دوربرگردان آغاز شده است.