خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امسال سود سهام عدالت در فواصل منظم واریز می‌شود - تسنیم

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 10 فروردین 1404 - 11:31
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: امسال سود سهام عدالت در فواصل منظم به حساب سهامداران واریز می شود.
بازار،مجامع،جعفري،اوليه

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ولی‌اله جعفری مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، با اشاره به این‌که در سال 1404، سود سهام عدالت در فواصل منظم و مشخص به حساب سهامداران واریز می‌شود، گفت: برنامه سازمان بورس در سال جدید تشویق و ترغیب شرکت‌ها به برگزاری مجامع الکترونیک و هم چنین مجامع میان‌دوره‌ای است.
جعفری، با اشاره به انجام عرضه‌های اولیه در سال 1403، گفت: در طول سال گذشته، تا پایان بهمن ماه 23 عرضه اولیه انجام شد.
وی افزود: هم‌چنین در دی ماه بازار نوآفرین راه‌اندازی و سهام اولین شرکت در این بازار عرضه شد؛ بازار نوآفرین به شرکت‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دیجیتال اختصاص دارد.
انتهای پیام/