سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت راه‌اندازی خط کشتیرانی چابهار

فارس | اقتصادی | پنجشنبه، 13 تیر 1398 - 13:22
معاون امور بندری و اقتصادی اداره‌کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه زیرساخت برای پذیرش مسافر و سفرهای دریایی از چابهار فراهم است، بر ضرورت راه‌اندازی خط کشتیرانی مسافری بین بنادر ایران، عمان و پاکستان تأکید کرد
بنادر،عمان،دريايي،چابهار،گردشگري،امور،دريانوردي،كشتيراني،بلو ...

معاون امور بندری و اقتصادی اداره‌کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه زیرساخت برای پذیرش مسافر و سفرهای دریایی از چابهار فراهم است، بر ضرورت راه‌اندازی خط کشتیرانی مسافری بین بنادر ایران، عمان و پاکستان تأکید کرد
‌به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، حسین شهدادی‌ اظهار داشت: زیرساخت‌ها برای پذیرش مسافر و انجام سفرهای دریایی از بندر چابهار فراهم است و می‌توان خطوط کشتیرانی مسافری دریایی را به کشورهای مختلف از جمله مسیر ایران- عمان فعال کرد.
معاون امور بندری و اقتصادی اداره‌کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان افزود: چابهار با کشور عمان از طریق دریا فاصله اندکی دارد و از جمعیت ۴,۵ میلیونی کشور عمان، ۴۵ درصد آن نژاد عرب، بلوچ و آفریقایی هستند که بلوچ‌های ساکن عمان، با هموطنان بلوچ ما در استان سیستان و بلوچستان و منطقه چابهار قرابت‌های قومی عمیقی دارند.
وی بیان کرد: با راه اندازی خط کشتیرانی بین بندر چابهار و بنادر کشور عمان، تردد و جابه‌جایی مسافر در این مسیر از سر گرفته خواهد شد.
شهدادی ادامه داد: علاوه بر موضوعات یاد شده در بخش گردشگری دریایی، عمان مقصد بسیاری از تورهای دریایی است و با داشتن جاذبه‌های گردشگری در ایران، توراپراتورهای ایرانی با همکاری مشترک تور اپراتورهای عمانی می‌توانند نسبت به جذب گردشگر منطقه‌ای و بین المللی اقدام کنند.
معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: استفاده از ظرفیت‌های مذکور مستلزم تشریک مساعی و همت همه دستگاه‌ها در تسهیل امور و حمایت از ظرفیت‌های بخش خصوصی خواهد بود که با انجام اقدامات لازم می‌توان از ظرفیت‌های موجود بهره برداری حداکثری کرد.
شهدادی از جمله اقدامات لازم را همکاری سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و بخش خصوصی (توراپراتورهای داخلی و خارجی) جهت ایجاد و معرفی تورهای گردشگری دریایی با هدف گردشگری ترکیبی، همکاری وزارت امور خارجه در تسهیل و کاهش هزینه‌های اخذ ویزا برای مسافرت‌های دریایی با کشورهای هدف عنوان کرد.
وی تأکید کرد: راه اندازی خط کشتیرانی مسافری بین بنادر ایران-عمان و پاکستان ضرورت دارد.
انتهای پیام/