خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لبنان: حمله اسرائیل به بیروت با هدف بازگرداندن ما به چرخه خشونت صورت گرفته است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 08 فروردین 1404 - 16:51
رئیس جمهور لبنان در دیدار با همتای فرانسوی خود در کاخ الیزه، حملات اخیر اسرائیل و نقض آتش‌بس را محکوم کرد.
لبنان،حملات،اسرائيل،حمله،عون،جمهور،فرانسه،رئيس

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - جوزف عون، رئیس جمهور لبنان امروز (جمعه) با «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه دیدار کرده و در کنفرانس خبری مشترکی که دقایقی پیش برگزار شد، حملات اسرائیل به خاک لبنان را محکوم کرد.
او گفت: «حملات اسرائیل به بیروت تلاشی بدخواهانه برای بازگرداندن لبنان به چرخه باطل خشونت بود».
عون در کنفرانس خبری که با حضور مکرون برگزار شد، گفت: «حملات [اسرائیل] ما را برای حفظ حاکمیت بر کل خاک لبنان مصمم‌تر می‌کند.
از همه دوستان لبنان، از پاریس گرفته تا واشنگتن می‌خواهیم که سریعا برای جلوگیری از تشدید اوضاع اقدام کنند و لبنان را قادر سازند تا به تمام قطعنامه‌های بین‌المللی احترام بگذارد.»
مکرون: حملات اسرائیل غیر قابل قبول بود
رئیس جمهور فرانسه که در کنار عون صحبت می‌کرد، با اشاره به حملات رژیم صهیونیستی گفت: «حملات اسرائیل به لبنان غیرقابل قبول است.
آنچه رخ داده ناعادلانه و غیر مفید است.
به همین دلیل فرانسه برای تضمین و حفظ حاکمیت و امنیت لبنان در کنار آن خواهد ایستاد».
اسرائیل امروز (جمعه) برای اولین بار از زمان آتش‌بس شکننده به بیروت حمله کرد.
پس از این حمله هوایی، دود غلیظی از محل حمله در ضاحیه جنوبی بلند شد و ساکنان از شنیدن صدای انفجار از کوه‌های اطراف پایتخت خبر دادند.
پیش از این حمله هوایی، اسرائیل چندین حمله دیگر را در جنوب لبنان ترتیب داده بود و دولت به دلیل نگرانی از حملات بیشتر، مدارس جنوب کشور را تعطیل کرده بود.
منبع: الجزیره