خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیران از پروژه‌های نیمه‌تمام دل بکنند/ ضرورت حفظ وحدت و همدلی

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 11 بهمن 1397 - 12:27
خرم‌آباد- استاندار لرستان با تاکید بر لزوم واگذاری پروژه‌های نیمه‌تمام به بخش خصوصی، بر ضرورت حفظ وحدت و همدلی در استان تاکید کرد.
ايران،سنت،انقلاب،لرستان،تاكيد،خادمي،پروژه،حوزه،اقتصاد،استاند ...

به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی صبح پنج شنبه در شورای اداری لرستان در سخنانی با بیان اینکه انقلاب ایران ترجمه، تعریف و جایگاه ظهور سنت های الهی بوده است، گفت: قرآن می فرماید تا ملتی دنبال تغییر نباشد خداوند سرنوشت او را تغییر نخواهد داد و این یک سنت الهی است.
ایران در عرصه بین المللی یک کشور توانمند و مهم است
وی با بیان اینکه این سنت در انقلاب اسلامی ایران به زیبایی تعریف شد، گفت: سنت پیروزی حق بر باطل از سنت های این دوران است.
استاندار لرستان با بیان اینکه حاکمیت مستضعفان بر زمین سنت دیگر انقلاب اسلامی ایران بود، افزود: نظام مولود مقدس انقلاب است که توسط مستضعفان تشکیل شد و امام(ره) یکی از بزرگترین استراتژیست های جهان است و رهبری بعد از امام(ره) سکاندار کشتی انقلاب شد و مقابل ناملایماتی که وجود داشت کشور را هدایت کرد و به جایگاه بلندی در منطقه و بین المللی رساند.
خادمی، تاکید کرد: ایران در عرصه بین المللی یک کشور توانمند و مهم است، در تصمیم گیری های منطقه دخالت دارد، تعیین می کند چه اتفاقی رخ دهد، این امر ناشی از انقلاب و قدرت نرم و فرهنگی ایران اسلامی است.
وی با تاکید بر اینکه ایران پیروز منطقی و حقوقی مذاکرات هسته ای بود، گفت: این مذاکرات برای ایران تولید قدرت کرد و آمریکایی که ادعا می کند رهبری دنیا را دارد تنهای تنها مانده است.
استاندار لرستان با بیان اینکه در حوزه داخلی فرهنگی، اجتماعی و ...
نیز پیشرفت های خوبی داشته ایم، افزود: در حوزه اقتصاد به دلیل ساختار های باقی مانده از قبل، عدم استفاده از اقتصاد مقاومتی، اتکا به پول نفت و ...
نتوانسته ایم انقلابی را به معنای واقعی در حوزه اقتصاد ایجاد کنیم.
مدیران از پروژه‌های نیمه‌تمام دل بکنند
خادمی، تاکید کرد: بخش عمده ای از این مشکلات رفع و روزهای سخت طی شده و حوزه اقتصاد در حال بهبود است.
وی با تاکید بر اینکه شرایط لرستان مناسب است و انرژی ما کمتر به سمت حاشیه ها می رود، افزود: هرجا با هم شدیم نتیجه گرفتیم، به اهداف مورد نظر رسیدیم و این جو همدلی و وحدت همچنان باید وجود داشته باشد.
استاندار لرستان با اشاره به موضوع مدیریت بحران و وقوع سیلاب که صدماتی به مردم وارد شد، گفت: دستگاهها پای کار آمدند و نگرانی مردم کم شد.
خادمی با بیان اینکه امسال در ایام دهه فجر افتتاح و کلنگ زنی هزار و ۲۲۶ پروژه با اعتبار ۸۸۰ میلیارد تومان را خواهیم داشت، گفت: یکی از نکات مهم این بوده که از شروع پروژه های جدید که اطمینان نداریم افتتاح شوند جلوگیری کنیم و تلاش ما تکمیل پروژه های نیمه تمام است.
وی، بر واگذاری پروژهای نیمه تمام تاکید کرد و گفت: مدیران از این پروژه های نیمه تمام دل بکنند و به بخش خصوصی برای اجرا واگذار کنند.