خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح های سرمایه‌گذاری در دیر حمایت می‌شوند

مهر | استان‌ها | جمعه، 08 فروردین 1404 - 01:12
بوشهر- فرماندار شهرستان دیر گفت: از طرح های سرمایه گذاری و اشتغال زا در شهرستان دیر حمایت می شود.
بازديد،آبدان،توليد،رب،شهرستان،كارخانه،حمايت،طرح

به گزارش خبرنگار مهر، سید علیرضا سجادی عصر پنجشنبه در بازدید از نیروگاه برق خورشیدی سرمستان و کارخانه تولید رب گوجه‌فرنگی آبدان در راستای تحقق شعار سال و حمایت از سرمایه‌گذاری در بخش تولید، با اشاره به نقش کلیدی سرمایه‌گذاری در توسعه اقتصادی شهرستان، از تلاش‌های انجام شده برای ایجاد بستر مناسب برای سرمایه‌گذاران قدردانی و ابراز امیدواری کرد: این تلاش‌ها به رشد و شکوفایی بیشتر صنایع شهرستان منجر شود.
فرماندار شهرستان دیر از حمایت‌های استاندار بوشهر در این طرح خبر داد و بیان کرد: علاوه بر راه اندازی این طرح زمینه اشتغال جوانان این منطقه هم فراهم می‌شود و ما از این طرح حمایت می‌کنیم.
امام جمعه آبدان در این بازدید ضمن تأکید بر اهمیت انرژی‌های تجدید پذیر، به مزایای استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی و تأثیر آن بر کاهش هزینه‌های انرژی و حفظ محیط زیست پرداخت.
حجت الاسلام امین زارعی افزود: این کاری که در روستای سرمستان در حال انجام است باید مسئولان امر حمایت کنند.
بخشدار آبدان نیز در حاشیه بازدید فرماندار از کار خانه رب آبدان با اشاره به مزیت‌های ساخت و راه اندازی کارخانه تولید رب گوجه‌فرنگی در منطقه، گفت: این کارخانه با ایجاد اشتغال و بهره‌برداری از محصولات محلی می‌تواند به رونق اقتصادی بخش کمک شایانی کند.
این بازدید به‌منظور بررسی روند فعالیت‌های تولیدی و همچنین رفع موانع موجود در مسیر سرمایه‌گذاری انجام شد.
در پایان این بازدید، مسئولان محلی به بررسی مشکلات موجود در حوزه تولید و سرمایه‌گذاری پرداختند و بر همکاری و تعامل بیشتر با سرمایه‌گذاران تأکید کردند.