خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 31 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لهستان: در صورت وقوع جنگ تنها برای ۲ هفته مهمات داریم

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 07 فروردین 1404 - 14:41
رئیس اداره امنیت ملی لهستان اذعان کرد که در صورت وقوع جنگ، این کشور تنها برای دو هفته مهمات دارد!
لهستان،روسيه،ذخاير،مهمات،تسليحاتي،ناتو،جنگ،اوكراين،وقوع،عضو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، داریوس لوکفسکی، رئیس اداره امنیت ملی لهستان می‌گوید که در صورت وقوع جنگ، این کشور تنها برای دو هفته نبرد، مهمات دارد.
لوکفسکی می‌گوید که لهستان با هدف تقویت ارتش، تولید سلاح را افزایش داده است تا برای مقاومت برابر حمله احتمالی روسیه، ظرفیت کافی ایجاد کرده باشد.
این کشور عضو ناتو با منطقه کالینینگراد روسیه، بیش از ۲۳۱ کیلومتر مرز مشترک دارد.
مسکو بارها نیت خصمانه علیه کشورهای عضو ناتو را رد و تاکید کرده است که دلیل وقوع جنگ اوکراین، گسترش این ائتلاف نظامی تحت رهبری آمریکا به سمت مرزهای روسیه بوده است.
لوکفسکی در پاسخ به این پرسش که در صورت وقوع جنگ آیا ذخایر زرادخانه تسلیحاتی لهستان قادر به پنج روز مقاومت است، گفت: در بسیاری حوزه‌ها و برخی مهمات چنین احتمالی وجود دارد اما این موضوع درباره همه انواع مهمات صدق نمی‌کند.
وی افزود: معتقدم که بسته به نحوه آغاز درگیری، با توجه به سطح فعلی ذخایر تسلیحاتی، می‌توانیم عملیات‌های دفاعی را برای یک یا دو هفته ادامه دهیم.
به گفته لوکفسکی، وقتی که پای تامین مهمات برای سامانه‌های تسلیحاتی قدیمی‌تر که تولید آنها متوقف شده است، به میان بیاید، شرایط به شدت بحرانی خواهد شد.
لوکفسکی می‌گوید که ذخایر تسلیحاتی لهستان به دلیل تامین سلاح برای اوکراین کاهش یافته است اما تاکید کرد که «این کاهش بسیار محتاطانه صورت گرفته و در این مرحله، در حال جایگزین کردن ذخایر هستیم.»
وی همچنین اضافه کرد مادامی که جنگ اوکراین ادامه یابد، «ما(لهستان) برای بازسازی قوای نظامی خود و تولید و جایگزینی ذخایر تسلیحاتی‌مان، زمان به دست می‌آوریم.»
لهستان جزو چندین عضو ناتو است که مدعی هستند روسیه برای آنها تهدید محسوب می‌شود.
ورشو به منظور تقویت مرز شرقی لهستان، پروژه‌ای موسوم به «سپر شرقی» را با بودجه‌ای به ارزش ۲.۶ میلیارد یورو راه‌اندازی کرده است و به گفته مقامات این کشور، مین‌های ضدنفر نقشی کلیدی را در آن ایفا می‌کنند.
مسکو همواره ادعای غربی‌ها را درباره قصد روسیه برای حمله به ناتو یا کشورهای اتحادیه اروپا رد کرده و آن را به استهزا گرفته و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه نیز این ادعاها را «بی‌معنی» توصیف کرده است.