خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دومین شناور کالای اساسی در بندر شهید رجایی پهلو گرفت

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 07 فروردین 1404 - 11:59
بندرعباس - مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از پهلودهی دومین شناور حامل کالای اساسی حامل بیش از ۱۷ هزار تُن روغن خوراکی در بندر شهید رجایی خبرداد.
شناور،رجايي،شهيد،پهلودهي،حامل

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین عباس‌نژاد اظهار کرد: دومین شناور کالای اساسی حامل ۱۷ هزار و ۸۶۸ تُن روغن شامگاه چهارشنبه در اسکله سه مجتمع بندری شهید رجایی پهلودهی شد.
وی ادامه داد: این شناور حامل روغن خوراکی به منظور تخلیه در مخازن مجتمع بندری شهید رجایی پهلودهی شده است.
به گفته مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی؛ درحال حاضر کار تخلیه این شناور حامل روغن خوراکی آغاز شده و با توجه به تناژ آن نهایت ظرف شش روز آینده کار تخلیه به پایان می‌رسد.
عباس‌نژاد یادآور شد: این دومین شناور حامل کالای اساسی پهلودهی شده در هفته نخست فروردین‌ماه ۱۴۰۴ در بندر شهید رجایی پهلودهی شده است.
وی اضافه کرد: از ابتدای سال جدید تا کنون ۷۲ هزار و ۳۶۸ تُن کالای اساسی شامل جو و روغن وارد بندر شهید رجایی شده است.
گفتنی است؛ در دومین روز از نوروز ۱۴۰۴ نیز نخستین شناور حامل ۵۴ هزار و ۵۰۰ تن محموله جو در اسکله شماره ۱۴ بندر شهید رجایی جهت تخلیه به صورت حمل یکسره و ارسال به سرزمین اصلی از شناور پهلودهی شد.