خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهپیمایی روز قدس نماد وحدت مسلمانان و محکومیت جنایات صهیونیست‌ها است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 07 فروردین 1404 - 08:59
اهواز - نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان گفت: راهپیمایی روز جهانی قدس، به عنوان یادگار امام خمینی (ره)، عبادتی بزرگ در ماه رمضان و نمایشی از اراده مسلمانان در حمایت از فلسطین است.
قدس،روز،رفيعي،راهپيمايي،رژيم،جهاني

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین رفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر، روز جهانی قدس را نمادی از وحدت مسلمانان و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی توصیف کرد.
وی افزود: این مراسم، یادگار ماندگار امام خمینی (ره) و یکی از مهم‌ترین عبادات ماه رمضان است که هر ساله با گسترش بیشتری در سراسر جهان برگزار می‌شود.
رفیعی با اشاره به تشدید جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان آن، از مردم خواست تا در راهپیمایی امسال با حضور پررنگ‌تر و شعارهای قاطع‌تر، «قدرت اسلام» را به نمایش بگذارند.
وی همچنین راهپیمایی روز قدس را مصداق عینی حدیث «یَدُ اللَّهِ مَعَ الجَماعَةِ» (دست خدا با جماعت است) خواند و از مردم خوزستان تقدیر کرد که همواره پرشور در این مراسم شرکت می‌کنند.
حجت‌الاسلام و المسلمین رفیعی تاکید کرد: از همه مردم سراسر کشور به خصوص خوزستان دعوت می‌کنم که با حضور پر شور و پرصلابت در راهپیمایی امسال روز جهانی قدس ضمن اعلام حمایت قاطعانه از فلسطین و قدس، جنایت‌های وحشیانه و غیرانسانی رژیم اشغالگر قدس را محکوم کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، روز جهانی قدس هر ساله در آخرین جمعه ماه رمضان در حمایت از مردم فلسطین و محکومیت اشغالگری اسرائیل برگزار می‌شود.