خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: ایران؛ مراقب تهدیداتت باش!

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 13 تیر 1398 - 01:46
رئیس جمهور آمریکا در جدیدترین پیام توییتری خود به سخنان حسن روحانی واکنش نشان داد.
ايران،روحاني،آمريكا،توافق،حسن

خط و نشان رئیس جمهور آمریکا برای تهران؛
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بامداد پنج‌شنبه (به وقت تهران) در یک توییت تازه، به صحبت‌های «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران در مورد گام دوم جمهوری اسلامی برای تعلیق اجرای برخی از تعهدات برجامی، واکنش نشان داد.
ترامپ در صفحه توییتر خود نوشت: «ایران تهدید تازه‌ای کرده است.
روحانی می‌گوید اگر توافق هسته‌ای تازه‌ای نباشد، آن‌ها اورانیوم را تا "هر میزانی که بخواهیم" غنی می‌کنند.
ایران، مراقب تهدیداتت باش!
ممکن است برگردند و تو را طوری بگزند که تا الان کسی اینطور گزیده نشده است.»
حسن روحانی روز چهارشنبه با اشاره به خروج یکجانبه آمریکا از توافق هسته‌ای و عدم تحقق وعده‌های اتحادیه اروپا برای جبران تبعات اقتصادی این اقدام واشنگتن، تأکید کرد ایران در روز ۱۶ تیر، که فرصت ۶۰ روزه به اروپا به پایان می‌رسد، سطح غنی‌سازی خود را به هر میزان که نیاز داشته باشد، افزایش می‌دهد.
انتهای پیام/