چابهار نقش طلایی و استراتژیک برای کشور دارد
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: چابهار نقش طلایی و استراتژیک برای کشور بویژه سیستان و بلوچستان دارد که باید از فرصتهای این منطقه برای پیشرفت و آبادانی این نقطه از ایران اسلامی بهره گرفت.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: چابهار نقش طلایی و استراتژیک برای کشور بویژه سیستان و بلوچستان دارد که باید از فرصتهای این منطقه برای پیشرفت و آبادانی این نقطه از ایران اسلامی بهره گرفت.
به گزارش ایسنا- فرهاد دژپسند در بدو ورود به فرودگاه بینالمللی زاهدان در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: سیستان و بلوچستان یک موقعیت طلایی همچون منطقه آزاد چابهار را دارد.
وی بیان کرد: چابهار یک نقش استراتژیک برای کشور و سیستان و بلوچستان میتواند داشته باشد.
وزیر اقتصادی و دارایی گفت: سیستان و بلوچستان قابلیتهای گوناگونی دارد که میتوانیم این قابلیتها را به منصه ظهور در بیاوریم و بازدیدهایی از چابهار و دیگر مناطق این استان به همین منظور انجام میشود.
وی افزود: در این سفر ضمن آشنایی با شرایط و مشکلاتی که منطقه آزاد چابهار با آن مواجه است، راهکارهایی برای برون رفت از این مشکلات پیدا خواهیم کرد.
دژپسند اظهار کرد: در سفر ۲ روزهای که در خدمت مدیران عالی و مردمان خوب سیستان و بلوچستان هستیم، امیدواریم بتوانیم به یک بستههای فکری و سیاستی برسیم که بتوانیم در مراحل بعدی برای برون رفت از مشکلات این نقطه از ایران اسلامی استفاده کنیم.
وی بیان کرد: یکی از برنامههایی که در زمان بررسی صلاحیت به عنوان وزیر اقتصادی و دارایی در مجلس شورای اسلامی مطرح کردم این بود که این وزارتخانه باید به گونهای اداره شود که ضمن حفظ نقش ستادی خود، در عمل بتواند با کف اقتصاد جامعه آشنا و درگیر باشد.
وزیر اقتصاد و دارایی اظهار کرد: در این سفرها از نزدیک مسائل و مشکلات مناطق، استانها و فعالان اقتصادی بررسی و راه حلهایی را پیدا میکنیم و نهادهای اقتصادی نیز بدون واسطه مشکلاتشان را با وزیر در میان بگذارند.
وی ادامه داد: از طرفی خوشبختانه بعد از پیروزی انقلاب مراکز آموزش عالی گسترش بسیار مناسب و فزاینده ای پیدا کردند.
دژپسند اظهار کرد: امروز همه استانها از قابلیت بسیار بالایی برخوردار هستند و طبیعتاً اساتید برجسته اقتصاد در رشته اقتصاد و مدیریت حسابداری به واسطه پژوهشها، پایان نامهها و رسالههایی که داوری کردند دارای دیدگاهها و اندیشههای جدیدی هستند.
وی ادامه داد: این اقتصاددانان مشکلات جامعه را بررسی و دارای پیشنهاد هستند؛ یکی از برنامههای ما این است که در کنار نشستهایی که با فعالان اقتصادی و اساتید دانشگاهها داریم مشکلا ترا بررسی و راه حلهایی برای حل آنها داشته باشیم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار کرد: از مناطق مرزی و گمرکات سیستان و بلوچستان از نزدیک بازدید خواهیم کرد و چنانچه مشکلاتی وجود داشته باشد آنها را بررسی و حل میکنیم.
وی ادامه داد: همچنین با علمای سیستان و بلوچستان تا جایی که مقدور باشد نشستهایی خواهیم داشت و مشکلات را از نزدیک شناسایی میکنیم.
دژ پسند با اشاره به برنامه وزارت اقتصاد و دارایی برای برطرف کردن مشکلات واحدهای نیمه فعال و تعطیل در کشور گفت: یکی از اهداف ما در سفرهای استانی این است که بتوانیم از نزدیک مشکلات واحدهای تولیدی را بررسی کنیم.
وی ادامه داد: به طور خودکار خیلی از مشکلات واحدهای تولیدی نیمه فعال را به نظام بانکی ارتباط میدهند که باید دید چه میزان از این مشکلات به نظام بانکی، امور مالیاتی، گمرکات، فناوریهای واحد تولیدی و چه میزان به نوع مدیریت این واحدها بستگی دارد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: طبیعتاً هر آنچه در حوزه این وزارتخانه، نظام بانکی، نظام مالیات و گمرکات مربوط باشد؛ چاره اندیشی خواهیم کرد.
وی همچنین به مساله ارز در کشور اشاره کرد و افزود: در این مدت که در وزارت اقتصاد و دارایی هستم؛ تلاش کردیم که در مساله ارز ثبات برقرار کنیم.
دژ پسند ادامه داد: خوشبختانه ثبات نسبی در مساله ارز در کشور برقرار شده است.
بازدید از مرز میرجاوه، شرکت در نشست هم اندیشی با اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان و دیدار با نماینده ولی فقیه در استان از مهمترین برنامههای سفر ۲ روزه وزیر امور اقتصادی به این استان است.
همچنین شرکت در نشستهای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی و فعالان اقتصادی سیستان و بلوچستان، شورای هماهنگی دستگاههای تابعه وزارت امور اقتصادی، دیدار با امام جمعه مسجد مکی زاهدان و سفر به چابهار از دیگر برنامههای سفر وزیر به این استان محسوب میشود.
انتهای پیام
دبیر: زهرا حبیب پور