سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای الگوی کشت در بخش باغبانی تعیین تکلیف شود

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 28 اسفند 1403 - 11:18
رئیس سازمان تحقیقات کشاورزی با تأکید بر لزوم تعیین تکلیف الگوی کشت در بخش باغبانی گفت: باید مشخص شود که سیاست توسعه باغبانی ادامه خواهد داشت یا تمرکز بر بهبود و احیای باغات موجود خواهد بود.
باغباني،توسعه،تحقيقات،رئيس،تات،باغي،كشت

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا گل‌محمدی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) در مراسم تکریم و معارفه رئیس مؤسسه تحقیقات علوم باغبانی، با اشاره به اهمیت تحقیقات باغبانی در امنیت غذایی کشور گفت: ما با چالش‌های متعددی از جمله تغییرات اقلیمی و کم‌آبی مواجهیم که نیازمند رویکردهای نوآورانه و توسعه فناوری‌های جدید در تولید و اصلاح ارقام باغی است.
وی با تأکید بر لزوم تعیین تکلیف الگوی کشت در بخش باغبانی افزود: باید مشخص شود که سیاست توسعه باغبانی ادامه خواهد داشت یا تمرکز بر بهبود و احیای باغات موجود خواهد بود.
در این راستا، تعامل با بخش خصوصی، دانشگاه‌ها و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می‌تواند به تسریع این روند کمک کند.
رئیس سازمان تات همچنین بر ضرورت استفاده از فناوری‌های نوین مانند کشت بافت در تولید محصولات باغی و توسعه میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری تأکید کرد و گفت: ظرفیت‌های خوبی در استان‌های جنوبی کشور برای توسعه محصولاتی مانند انبه، موز و کنار وجود دارد که می‌توان با بهره‌گیری از فناوری‌های نو، ارزش افزوده بیشتری برای کشاورزان ایجاد کرد.