خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهدای ۳۰۰ جلد کتاب ایرانشناسی به کتابخانه‌های سراسر صربستان

مهر | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 28 اسفند 1403 - 10:06
مجموعه ۳۰۰ جلدی کتاب با محوریت ایرانشناسی از تازه‌ترین انتشارات رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران به کتابخانه‌های سراسر صربستان اهدا شد.
ايران،انتشارات،صربي،منتشر،زبان،فرنگيس،صرب

به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور شناساندن فرهنگ، سرزمین و ادبیات ایران به جامعه صرب و تقویت ارتباط با نهادهای بومی، مجموعه‌ای از تازه‌ترین انتشارات رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سال جاری که با حمایت مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی و مشارکت ناشران صرب منتشر شده است، برای ۷۰ کتابخانه در سراسر این کشور ارسال شد.
این کتاب‌ها شامل «ایران در دست» به عنوان نخستین مرجع معرفی ایران و ۳۱ استان کشور به زبان صربی منتشر شده توسط انتشارات چیگویا، رمان «فرنگیس» نوشته مهناز فتاحی روایت زندگی بانوی قهرمان ایرانی فرنگیس حیدرپور منتشره توسط انتشارات آگنوستا، «دیوان حافظ» منتشر شده توسط انتشارات آکرونیا و شماره ۸۶ نشریه نور ویژه «سینما و فیلم ایران» به عنوان نخستین مرجع در باره سینمای ایران به زبان صربی است.
پیش از این نیز، کتاب‌های اشعار منتخب شاعران ایران بعد از انقلاب به دو زبان فارسی و صربی، فرهنگنامه ساده ایران ویژه کودکان و نوجوانان و شماره ۸۵ نشریه نور به کتابخانه‌های سراسر صربستان اهدا شده بود.