سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات نهضت ساخت داخل برای ۳ کارگروه اقتصادی/ ۸۴ درصد واردات کشور کالا‌های واسطه‌ای و سرمایه‌ای است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 12 تیر 1398 - 15:25
زرندی گفت: برای رفع نیازهای تولید سه بخش می‌توانند برای تعمیق ساخت داخل اقدام کنند.
توليد،برنامه،داخل،ساخت،كشور،معاون،طرح،زرندي،تير،نيازهاي،واردات

معاون طرح و برنامه وزارت صمت مطرح کرد؛
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید زرندی در برنامه "رصد" شبکه قرآن و معارف اسلامی گفت: تکلیف قرآن مبنی بر تقویت بنیه دفاعی به مسلمین، امروز با توجه به جنگ اقتصادی، تقویت بنیه و پایه‌های تولید و اقتصاد است تا بتواند در برابر دشمن مقاوم باشد.
وی افزود: باید هم مردم و هم مسئولان احساس کنند یک جنگ واقعی اتفاق افتاده است لذا باید تهدیدات را با برنامه ریزی صحیح به یک فرصت برای اقتصاد کشور تبدیل کنیم.
زرندی تأکید کرد: راهکارهای مقابله با تحریم و حرکت به سوی رونق تولید دو اقدام اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت است.
معاون طرح و برنامه تصریح کرد: برنامه محوری نیاز این ایام است و باید در این مسیر تلاش کنیم همه در جهت رونق تولید اقدام های جدی و موثری برداریم.
وی گفت: تحریم مشکلات زیادی برای کشور و تولید ایجاد کرده است اما همیشه سختی‌ها، فرصت‌هایی را به دنبال دارد که باید آنها را شناسایی کنیم.
بیشتر بخوانید: هدف تحریم‌ها هویت، اعتماد و باور مردم است
معاون طرح و برنامه افزود: بیش از ۸۴ درصد واردات کشور کالاهای واسطه‌ای و سرمایه‌ای است که این بخش از واردات، اثرگذار برای تولید کشور است.
وی گفت: کمبود ارز و مشکلات بین‌المللی باعث ‌شد در همه سطوح، یک اتفاق نظر در خصوص ساخت داخل بیفتد، لذا نیاز اصلی واحدهای تولیدی در واردات شناسایی شد.
زرندی ادامه داد: نهضت ساخت داخل در کشور به راه افتاده است و تولیدکنندگان نیازهای خود در واردات را مشخص کرده اند.
برای رفع نیازهای تولید سه بخش می‌توانند برای تعمیق ساخت داخل اقدام کنند.
معاون طرح و برنامه وزارت صمت افزود: گروه اول خود تولیدکنندگان هستند چرا که خود بخش تولید بهترین گزینه برای ساخت داخل نیازهای مختلف بخش صنعت و معدن هستند.
وی گفت: گروه دوم، شرکت‌های دانش‌بنیان هستند که می‌توانند در این عرصه وارد شوند تا زمینه تولید نیازهای قطعات و کالاهای وارداتی را برآورده کنند.
معاون طرح و برنامه تصریح کرد: گروه سوم، دانشگاه‌ها و مراکز علمی هستند تا بتوانند زمینه‌های قطعات که توان تولید آن را در داخل نداریم و دانش آن نیز در کشور نیست را فراهم نمایند.
زرندی گفت: در همین راستا نمایشگاهی با عنوان «فرصت‌های ساخت داخل» برگزار می‌شود و مقرر شده در این نمایشگاه نیاز‌های تولید، به نمایش گذاشته شود و از طرفی دیگر، شرکت‌های دانش بنیان، مراکز علمی و سرمایه‌گذاران امکان تولید آن را مورد بررسی قرار دهند.
وی افزود: این نمایشگاه از ۲۷ تیر ماه تا ۳۰ تیر در نمایشگاه بین‌المللی برگزار می‌شود.
انتهای پیام/
نمایشگاه «فرصت‌های ساخت داخل» از ۲۷ تیر تا ۳۰ تیر برگزار می شود