خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم انس با قرآن کریم در ماه مبارک رمضان

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 26 اسفند 1403 - 09:47
کرمانشاه- نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه، با اشاره به اهمیت انس با قرآن کریم در ماه مبارک رمضان، تأکید کرد: ما باید در این ماه مبارک از محضر قرآن کریم بهره‌مند شویم.
قرآن،ماه،مبارك،كريم،قرائت،رمضان،ترتيل،انس

حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوریدر گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت انس با قرآن کریم در ماه مبارک رمضان، تأکید کرد: ما باید در این ماه مبارک از محضر قرآن کریم بهره‌مند شویم، به گونه‌ای که قلوب، وجود، زندگی و همه ابعاد شخصیتی ما از این کتاب الهی بهره ببرد.
وی نخستین گام برای بهره‌گیری از معارف قرآن را قرائت مستمر آن دانست و افزود: خدای متعال در قرآن کریم می‌فرماید فَاقْرَؤُوا مَا تَیَسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ؛ یعنی هر مقدار که مقدور است و شرایط زندگی اجازه می‌دهد، از قرآن بخوانید.
اولیای الهی مقید بودند که حداقل روزانه یک جز قرآن کریم را در طول سال قرائت کنند، به‌ویژه در ماه مبارک رمضان که سفارش فراوانی به تلاوت قرآن شده است.
امام‌جمعه کرمانشاه به سیره اهل‌بیت (ع) در این زمینه اشاره کرد و اظهار کرد: در روایات آمده است که ائمه اطهار (ع) در ماه رمضان روزانه یک ختم قرآن داشتند و برخی از ایشان در این ماه مبارک تا چهل بار قرآن را ختم می‌کردند.
این نشان‌دهنده اهتمام ویژه ایشان به انس با قرآن در این ماه پر برکت است.
حجت‌الاسلام غفوری با تأکید بر اهمیت تدبر در قرآن، گفت: قرائت قرآن باید به شیوه‌ای باشد که خداوند متعال به پیامبر گرامی‌اش سفارش کرده است: یَا أَیُّهَا الْمُزَّمِّلُ قُمِ اللَّیْلَ إِلَّا قَلِیلًا نِصْفَهُ أَوِ انْقُصْ مِنْهُ قَلِیلًا أَوْ زِدْ عَلَیْهِ وَرَتِّلِ الْقُرْآنَ تَرْتِیلًا؛ یعنی شب‌ها بیدار شو و قرآن را با ترتیل بخوان.
این آیه شریفه کلید فتح قله‌های معرفت و کمال است.
وی با اشاره به مفهوم «ترتیل» در قرائت قرآن، خاطرنشان کرد: ترتیل یعنی خواندن قرآن با دقت، تأمل و تدبر.
انسان باید در هنگام تلاوت قرآن، در معانی و مفاهیم آن تفکر کند و از عمق آیات الهی بهره ببرد.
نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه در پایان سخنان خود اظهار امیدواری کرد که خداوند همه مؤمنان را به انس بیشتر با قرآن کریم، به‌ویژه در سحرگاهان و شب‌های ماه مبارک رمضان، موفق بدارد.