خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قوه قضاییه مطالبات مردم را با جدیت پیگیری کند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 12 تیر 1398 - 14:59
کرج - نماینده ولی‌فقیه در استان البرز گفت: قوه قضاییه مطالبات مردم را با صلابت و جدیت پیگیری کند.
عدالت،قضاييه،قوه،همداني،حسيني،آيت،الله،انقلاب،استان،البرز

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمدمهدی حسینی همدانی صبح چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس کل دادگستری استان البرز که با حضور معاون اول قوه قضاییه همراه بود، با اشاره به اینکه قوه قضاییه مساله بسیار مهمی است، گفت: قوه قضاییه با جان، مال و نوامیس مردم سر کار دارند، افرادی که در این دستگاه شاغل می شوند بسیار مهم هستند.
وی قوه قضاییه در اسلام به عنوان پناهگاه مردم شناخته شده است، گفت: مظهر عدالت در نظام اسلامی عدالت است.
نماینده ولی فقیه در استان البرز با بیان این مطلب که عدالت در نظام جمهوری اسلامی از آرمان های انقلاب است، ادامه داد: مهمترین آرمان انقلاب اسلامی مبارزه با ظلم، فساد و تبعیض است.
آیت الله حسینی همدانی با بیان اینکه عدالت در همه عرصه ها مطرح است، افزود: یکی از نمونه های عدالت اجتماعی توزیع عادلانه فرصت ها و امکانات کشور است.
وی با بیان اینکه چهارمین توصیه مقام معظم رهبری از هفت توصیه ایشان در بیانیه گام دوم انقلاب عدالت و مبارزه با فساد است، ادامه داد: افرادی که در قوه قضاییه فعالیت می کنند باید عادل باشند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تحقق عدالت اشاره کرد و عنوان کرد: قوانین عادلانه، ساختار عادلانه، مجریان عادل و باتقوا و … از جمله این الزامات هستند.
آیت الله حسینی همدانی با بیان اینکه نظارت مردمی هم یکی دیگر از الزامات است، افزود: اگر بخواهیم عدالت به صورت کامل اجرا شود مردم باید در صحنه حضور داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در استان البرز وجود زندان ها و معضلات اجتماعی به وجود آمده را از حساسیت های استان خواند و گفت: قوه قضاییه مطالبات مردم را با صلابت و جدیت پیگیری کنید.
وی با بیان اینکه رهبر فرزانه انقلاب به مبارزه سختگیرانه با فساد تاکید کرد، گفت: باید به قضات پاکدست پاداش داده شود و آنها ترغیب شوند.
آیت الله حسینی همدانی در پایان گفت: بنده در این مسیر تمام قد پشت قوه قضاییه ایستاده ام و از شماها دفاع میکنم.