خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 02 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرجعیت رسانه‌ای خانه مطبوعات و لزوم تعامل سازنده مدیران با رسانه ها

مهر | استان‌ها | جمعه، 24 اسفند 1403 - 09:13
بیرجند- استاندار خراسان جنوبی در دیدار با مدیرعامل خانه مطبوعات بر مرجعیت رسانه ای خانه مطبوعات تاکید کرد و گفت: مدیران با رسانه ها تعامل سازنده داشته باشند.
مطبوعات،خانه،مديرعامل،مديران،ارتباط،استان،تاكيد،عنوان،انعكاس ...

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی صبح امروز در دیدار با مدیرعامل خانه مطبوعات ضمن تبریک انتصاب فاطمه زیراچی به عنوان مدیرعامل جدید خانه مطبوعات استان با تاکید بر اینکه خانه مطبوعات در دوره مدیریتی جدید به عنوان نهاد صنفی و تخصصی، باید مرجع اصلی ارتباط مدیران با رسانه‌ها باشد، عنوان کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید ارتباط مستقیم و مستمری با خانه مطبوعات و رسانه‌ها داشته باشند و از این طریق، ضمن پاسخگویی به سوالات و ابهامات، از ظرفیت رسانه‌ها برای اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف به مردم بهره‌مند شوند.
وی، با تاکید بر اهمیت نقش رسانه‌ها در انعکاس صحیح و شفاف دستاوردهای استان، اظهار داشت: در شرایط کنونی که دشمنان با ترفندهای مختلف به دنبال ایجاد یاس و ناامیدی و اختلاف افکنی در جامعه هستند، رسانه‌ها می‌توانند با تبیین واقعیت‌ها و انعکاس اقدامات مثبت، نقش مؤثری در افزایش امید و نشاط اجتماعی و همبستگی اجتماعی ایفا کنند.
وی همچنین ارتباط مستمر و دوسویه مدیران دستگاه‌های اجرایی با خانه مطبوعات و رسانه‌ها را ضروری دانست و از مدیرعامل خانه مطبوعات خواست: گزارش این همکاری‌ها و ارتباط گیری دستگاه‌ها با رسانه‌ها در فواصل زمانی معین برای ارزیابی به استانداری اعلام گردد.
فاطمه زیراچی، مدیرعامل خانه مطبوعات خراسان جنوبی، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های این نهاد صنفی، آمادگی کامل خانه مطبوعات را برای همکاری با استانداری در جهت تحقق اهداف توسعه‌ای استان اعلام کرد.
وی با اشاره به مشکلات و چالش‌های پیش روی رسانه‌ها، خواستار حمایت جدی مسئولان از این قشر فرهیخته شد.
در این دیدار، موضوعاتی از قبیل تقویت آموزش و توانمندسازی خبرنگاران و حمایت از رسانه‌ها مطرح و در زمینه تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز بحث و تبادل نظر شد.
همچنین، بر ضرورت ایجاد فضای همدلی و هم‌افزایی بین رسانه‌ها و مدیران برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان تاکید شد.