خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آذر منصوری هم درخواست تجمع خیابانی داد/ ایجاد دو قطبی‌های سیاسی جدید از سوی رادیکال‌ها پس از نامه ادعایی ترامپ!

مشرق | سیاسی، برگزیده | پنجشنبه، 23 اسفند 1403 - 06:24
دو جریان تندرو با ایجاد التهابات شهری در تلاش هستند کنترل امور سیاسی کشور در روزهای آینده دچار اختلال شدید کنند.
حجاب،تجمع،ايجاد،دولت،تلاش،قانون،كشور،عفاف،طلبان،درصدد،جبهه،ا ...

*********
هم‌زمان با برگزاری یک تجمع غیرقانونی در اطراف مجلس روز گذشته جبهه اصلاحات نیز خواهان برگزاری یک تجمع خیابانی به نفع بی‌حجابی شده است.
روزنامه آرمان امروز در شرح این ماجرا نوشته است:
آذر منصوری، رییس جبهه اصلاحات، در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: در مخالفت با شبه قانون سراپا اشکال موسوم به عفاف و حجاب ما هم می‌خواهیم تجمع برگزار کنیم.
آیا چنین حقی برای ما هم وجود دارد؟
جناب آقای دکتر مؤمنی، وزیر محترم کشور، در حمایت از موضع رئیس جمهور مردمی جناب آقای دکتر پزشکیان و در مخالفت با شبه قانون سراپا اشکال موسوم به عفاف و حجاب ما هم می‌خواهیم تجمع برگزار کنیم.
آیا چنین حقی برای ما هم وجود دارد؟
روزنامه سازندگی نیز تلاش کرده میان تجمع مجلس و فشار به دولت رابطه باز کند، ارگان حزب کارگزاران سازندگی نوشته است:
دیروز یک فایل ویدیوئی از سخنان صادق کوشکی، عضو تندروی اصولگرایان منتشر شد.
او در یک تجمع حجاب مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری را با مجاهدین خلق هم‌رده کرده و استفاده رئیس‌جمهوری از نهج‌البلاغه را قرآن سر نیزه کردن خوانده بود!
در بخش دیگری از این گزاش آمده است:
گویی برخی از جریان‌های سیاسی قصد و مقصودشان زمین زدن دولت است.
پس از استیضاح سیاسی عبدالناصر همتی، وزیر پیشین اقتصاد و استعفای محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور، به نظر می‌رسد جریان مخالف دولت که این دو اتفاق را یک پیروزی برای خود می‌داند، درصدد است گام‌های بعدی را برای زمین‌گیر کردن دولت، استیضاح وزرا همچنین فشار به دولت برای اجرای قانون حجاب بردارد.
این البته برای بار اول نیست که اصلاح‌طلبان رادیکال درباره مسئله حجاب درخواست یک تجمع داده‌اند و گ.
یی برنامه‌ای خاص برای این ماجرا دارند.
روند کنشگری اصلاح طلبان در این رابطه با ایجاد خشونت در خیابان و تئوری پردازی برای آن چند نکته قابل توجه دارد، این جریان تلاش دارد همچنان از کلیدواژه «گشت ارشاد» به جای طرح «حجاب و عفاف» در فضای رسانه ای استفاده کرده و به نوعی تصویر گذشته را بر طرح نور غالب سازد.
اصلاح طلبان طی این جهت دهی می کوشند تا جامعه را جامعه معترض، ناراضی و بدبین تعریف کنند که با طرح حجاب عصبانی تر می شوند.
نکته قابل توجه اینکه اصلاح طلبان در حال جهت دهی به این موضوع هستند که مخالفان باید دو اقدام را انجام دهند یکی بروز خشم در صحنه و دیگری بروز خشم خود در حوزه هایی که قدرت دارند!
این جریان در راستای ایجاد جبهه مخالفان و دگرسازی از نیروی انتظامی به عنوان مجری قانون تلاش می کنند که این نیرو را درصدد کنترل شهر بازنمایی کنند.
برخی کارشناسان درباهر شرایط پیش آمده ۴ مرحله بحران ساز را معرفی کرده و معتقدند:
۱- ایجاد دوقطبی و تشدید لجاجت اجتماعی بر سر حجاب در دستور کار جریانات تندرو قرار گرفته است.
۲- فراخوان تجمع سراسری درباره حجاب تکمیل کننده برنامه دشمن برای ایجاد ناآرامی در کشور است.
۳- کشاندن اعتراض مستقیم به سطح اصل نظام در شبکه‌های اجتماعی برنامه دیگر این جریان است.
۴- طرف خارجی با استقبال از این دوقطبی درصدد ایجاد یک رخداد امنیتی و به دنبال آن موج جدید برهنگی در کشور است.
نکته قابل توجه آن‌که دو جریان تندرو با ایجاد التهابات شهری در تلاش هستند کنترل امور سیاسی کشور در روزهای آینده دچار اختلال شدید کنند.