خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه بیش از ۱۰۰ کیلومترمربع از اراضی در منطقه کورسک را پس گرفت

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 21 اسفند 1403 - 14:00
وزارت دفاع روسیه از آزادسازی بیش از ۱۰۰ کیلومتر مربع از اراضی تحت اشغال اوکراین در منطقه کورسک خبر داد.
روسيه،اراضي،ارتش،منطقه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، براساس اعلام وزارت دفاع روسیه، ارتش این کشور بیش از ۱۰۰ کیلومتر مربع از اراضی تحت اشغال اوکراین در منطقه کورسک را آزاد کرده است.
واحدهای ارتش روسیه مناطق آگرونوم، بوگدانوفکا، باندارفکا، دیمیتریوکف، زازولفکا، ایواشکوفسکی، کُلماکوف، کوباتکین، مارتینفکا، میخائیلفکا، پراودا و یوژنی را پس گرفته‌اند.
در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: واحدهای گروه رزمی «شمال» در جریان عملیات‌های تهاجمی کنترل ۱۲ منطقه مسکونی و بیش از ۱۰۰ کیلومتر مربع از اراضی را در منطقه کورسک به دست گرفته‌اند.
پیشروی ارتش روسیه و پس گرفتن اراضی تحت اشغال نیروهای اوکراین در حالی است که هیئتی از کی‌یف هم‌اکنون به منظور آغاز مذاکرات صلح، در عربستان به سر می‌برد و ساعاتی دیگر با نمایندگان واشنگتن دیدار خواهد کرد.