خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقف عرضه اوراق طلا در سال 1403 در حمایت از بازار سرمایه

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 20 اسفند 1403 - 13:30
نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1404، از توقف عرضه اوراق طلا در سال 1403 با همراهی بانک مرکزی خبر داد و گفت: این تصمیم با پیگیری های مجلس و به منظور حمایت از بازار سرمایه و جلوگیری از خروج نقدینگی از بورس اتخاذ شده است.
اوراق،طلا،بازار،سرمايه،نگراني،نقدينگي

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محسن زنگنه گفت: با همراهی بانک مرکزی و به‌منظور حمایت از بازار سرمایه، عرضه اوراق طلا در سال 1403 متوقف شده است.
از این پس، هرگونه انتشار اوراق باید از طریق بستر بورس انجام شود.
زنگنه با اشاره به نقش مجلس در این تصمیم‌گیری گفت: این اقدام نتیجه پیگیری‌های مجلس است که در روزهای اخیر انجام شد.
سهام‌داران بسیاری در تماس با ما نگرانی خود را نسبت به تأثیر انتشار اوراق طلا بر بازار سرمایه ابراز کردند.
با همراهی بانک مرکزی، تصمیم بر این شد که انتشار اوراق طلا متوقف شود.
وی افزود: بانک مرکزی قصد داشت اوراق طلا را به‌ صورت یک‌گرمی خود عرضه کند.
این موضوع باعث نگرانی سهام‌داران شد، زیرا ورود این اوراق می‌توانست باعث خروج نقدینگی از بازار سرمایه و انتقال آن به بازار طلا شود.
در روزهای اخیر، شاخص بورس تحت تأثیر این نگرانی کاهش یافت.
اما با توقف عرضه اوراق طلا، انتظار می‌رود که نقدینگی در بورس باقی بماند و شرکت‌های تولیدی تقویت شوند.
درواقع، کنترل بازارهای موازی و جلوگیری از ایجاد جذابیت‌های جدید برای خروج سرمایه، موجب تمرکز بیشتر نقدینگی در بازار سرمایه خواهد شد.
نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه خاطرنشان کرد: انسجام نهادهای پولی و مالی در تصمیم گیری و اقدام، موجب ثبات بازارها و رفع نگرانی ذی نفعان می‌شود.
انتهای پیام/