خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سپاهان پرونده بیرانوند را به CAS می‌برد؟

مشرق | ورزشی | دوشنبه، 20 اسفند 1403 - 10:24
رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مبنی بر مجوز قانونی حضور علیرضا بیرانوند در چارچوب دروازه تراکتور مقابل سپاهان اصفهان احتمال ارسال پرونده به دادگاه عالی ورزش را افزایش داده است.
سپاهان،باشگاه،تراكتور،فدراسيون،كميته،فوتبال

به گزارش مشرق، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در کوتاه‌ترین زمان ممکن رأی خود در خصوص شکایت باشگاه سپاهان اصفهان از تراکتور تبریز مبنی بر استفاده غیرمجاز از علیرضا بیرانوند به دلیل عدم پرداخت مطالبات دو میلیارد تومانی‌ اش در موعد مقرر را صادر کرد.
با اعلام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، باشگاه تراکتور تبریز در ۱۱ آذرماه ۱۴۰۳ اقدام به پرداخت جریمه این بازیکن از محل مطالبات خود در سازمان لیگ کرده است که این پرداخت طبق بند ۳ ماده ۱۱۲ مقررات انضباطی باشگاه‌ها در قبال هرگونه بدهی بازیکنان بوده و بلامانع است.
از این رو شکایت باشگاه سپاهان در خصوص این بازیکن رد ولی قابل پیگیری در کمیته استیناف فدراسیون فوتبال است.
باشگاه سپاهان اصفهان نه تنها قصد دارد این پرونده را در کمیته استیناف فدراسیون فوتبال نیز پیگیری کند بلکه در حال جمع اوری مستندات است تا در صورت افزایش شانس پیروزی خود در این پرونده بتواند آن را به دادگاه عالی ورزش نیز ببرد.
رقابت تنگاتنگ تراکتور و سپاهان اصفهان در رتبه‌های اول و دوم جدول به حساسیت این موضوع نیز افزوده است تا جنگ رسانه‌ای قابل توجهی نیز بین دو باشگاه پدید آید.
تراکتور از ۲۱ بازی خود صاحب ۴۵ امتیاز در صدر جدول است.
این در حالی است که سپاهان با یک بازی کمتر ولی تعداد امتیاز مشابه سایه به سایه تبریزی هاست.