خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقام آمریکایی: مذاکره با حماس به درخواست ترامپ است

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 20 اسفند 1403 - 09:41
نماینده آمریکا در امور اسرا از مذاکره مستقیم میان واشنگتن و حماس حمایت کرد.
حماس،مذاكره،بولر،مستقيم،تاكيد،آمريكا،اسراي

به گزارش مشرق، مذاکره مستقیم میان آمریکا و جنبش حماس خشم مقامات صهیونیست را به دنبال داشته است.
با این حال، دولت ترامپ مصمم به ادامه روند مذاکرات است.
بر این اساس، کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی اعلام کرد: آدام بولر، فرستاده ویژه ترامپ در امور اسرا از اقدام واشنگتن در مذاکره مستقیم با جنبش حماس حمایت کرد.
بولر در این باره گفت: مذاکرات آمریکا با حماس به این دلیل انجام می‌شود که دولت آمریکا نگران شکننده بودن آتش بس در غزه است.
وی با اشاره به اهمیت این مذاکره مستقیم، خاطر نشان کرد: دیدار ما با حماس به این معنی نیست که ما دوست یا متحد این جنبش هستیم، بلکه ما با آنها در حال بحث در مورد پیشرفت مذاکرات هستیم.
این مقام آمریکایی با تاکید بر درک درست از نگرانی‌های تل آویو در این باره گفت: من برای دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا کار می‌کنم و مذاکره با حماس تصمیم مستقیم اوست.
از این رو، من تابع فرامین او هستم.
بولر تاکید کرد: حماس در مذاکره با ما بر آزادی تمامی اسرای صهیونیست تاکید کرده و خواستار آزادی اسرای فلسطینی از زندان‌های اسرائیل است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد در نهایت آتش بس در غزه ادامه یافته و تمامی اسرای صهیونیست آزاد شوند.
بولر بر بازسازی غزه و عدم مشارکت حماس در آینده سیاسی این باریکه تاکید کرد.